qBittorrentle bişey indirirken böyle oluyor başlamayaa zorla diyince indiriliyor diyor ama inmiyor öyle duruyor torrenti silip baştan başlattım yine aynı varmı bi çözzüm
Onu ilk kez duydum. Torrent dosyası bozuktur büyük ihtimalle.qBittorrentle bişey indirirken böyle oluyor başlamayaa zorla diyince indiriliyor diyor ama inmiyor öyle duruyor torrenti silip baştan başlattım yine aynı varmı bi çözzüm
Arkadaş Torrent Oyun indiriyorOnu ilk kez duydum. Torrent dosyası bozuktur büyük ihtimalle.
Torrent Oyun Desteklemiyoruz
Tamam teşekkür ederimOnu ilk kez duydum. Torrent dosyası bozuktur büyük ihtimalle.
Kim diyor onu?Arkadaş Torrent Oyun indiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
buraya kadar vardı ama bundan sonra artık görünmüyo kimseİndirdiğiniz site size kısıtlama uyguluyor olabilir mi?
Kişiler yazan sekmede gönderici var mı?
Dostum bende desteklemiyorum ama benden herhangi bir şekilde link istememiş.Torrent Oyun Desteklemiyoruz
HocamBakarmısnız 43 Gb ne indire bilir ki program olma ihtimali %0001 gibi bir şeyKim diyor onu?
Sen desteklemiyor olabilirsin. Adam senden torrent linki istemiyor burada.Arkadaş Torrent Oyun indiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam teşekkür ederim peki yeni seedi nasıl yapabilirimSen desteklemiyor olabilirsin. Adam senden torrent linki istemiyor burada.
Torrent dosyası bozuk veya yeni seed gerekiyor dostum.
Hayır onu demiyorum, torrente destek yok diye bir kural mı var? Kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Konu ile alakasız mesaj atma.HocamBakarmısnız 43 Gb ne indire bilir ki program olma ihtimali %0001 gibi bir şey