ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,046
nasıl performansı ses kalitesi bassları , kaç saat gidiyor sarjı?Birkaç ay önce 900 liraya hepsiburadadan aldım,iyi kulaklık.
Bende de aynısı var benden çok duyuyo yanımdakilerBende var hic memnun degilim. Disariya hayvansal bir ses veriyor. Kulaklari asiri terletiyor.
Bu Fiyata Bunu Alıyordum Kaçırdım Ya
O nasıl oluyorBu Fiyata Bunu Alıyordum Kaçırdım Ya
![]()
Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700 bandında daha iysi var mıBende var hic memnun degilim. Disariya hayvansal bir ses veriyor. Kulaklari asiri terletiyor.
Aktif olarak kullanıyorum konforu baya iyi ayarlarsanız kulağınızı kaplıyor yüzde 60 üzeri sesi dışarı verir ama yüzde 60 a kadar kulağınızı kapatırsa vermez ben öyle anladım mikrofon kalitesi konusunda biriyle konuşurken sorduğumda kötü demedi hala(alalı bir kaç ay oldu) ama en en sevdiğim özelliği ise bu kulaklık şarj canavarı aldığımdan beri 1 kez şarja koydum sanırım gecikme için diceksen de adamlar oyun modu koymuş açtığın takdirde 300 msden 70 e falan düşüyor galiba baya fark var ama ben oyun değilde video müzik için filan kullanıyorumnasıl performansı ses kalitesi bassları , kaç saat gidiyor sarjı?
gözüm bundaydı baseuscu eleman hic birine bakma dedi 1250lik ürün 1kya düsüyor dedi hala bekliyoz
sagol hocam,terletme işi cözülemiyor sanırım dışarısı zaten 40 derece . Ses kalitesi ve bassları düzgün olursa yeter ortalam 60-70 saat miş bu kulaklıkların sarjıO nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
700 bandında daha iysi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aktif olarak kullanıyorum konforu baya iyi ayarlarsanız kulağınızı kaplıyor yüzde 60 üzeri sesi dışarı verir ama yüzde 60 a kadar kulağınızı kapatırsa vermez ben öyle anladım mikrofon kalitesi konusunda biriyle konuşurken sorduğumda kötü demedi hala(alalı bir kaç ay oldu) ama en en sevdiğim özelliği ise bu kulaklık şarj canavarı aldığımdan beri 1 kez şarja koydum sanırım gecikme için diceksen de adamlar oyun modu koymuş açtığın takdirde 300 msden 70 e falan düşüyor galiba baya fark var ama ben oyun değilde video müzik için filan kullanıyorum
eksilerine gelirsek Kutu içinden Jack çıkmıyor ayrı Alman lazım bide bunun padleri deri eğer sıcak bir ortamdaysan 1 saatten sonra kulağı terletiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur