Neler Yeni

Yardım QCY H3 Pro Hybrid nasıldır

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
QYC H3 PRO HYbrid. Kulaklığı alma sebebim tamamen fiyatına göre en iyi ANC özelliğini veriyor olması, en azından incelemelerde böyle diyor. Şimdi ben bu kulaklığı PC'de kullanacağım, telefonum var bluetooth 4.2 destekliyor fakat PCde kullanacağım. Tek sorum PC'de ANC özelliği çalışır mı? sadece aux ile bağlıyoruz çünkü. tek alma sebebim bu eğer çalışmazsa param boşa gidecek. Eğer kullanan arkadaşlar varsa lütfen cevaplasın teşekkürler. Bluetooth dongle alabilirim o problem değil ama onda çalışacağından bile emin değilim.

Kulaklık elime ulaştı, Kulaklık performansı nasıl? sorusu soranlar için aşağıda küçük bir inceleme yazısı yazdım.

Jak kablosu ile PC'ye bağladığımda ANC özelliği çalışıyor. Fakat jak ile kulaklığın kendi ses kartı değil anakartın ses kartından size sesi iletiyor. Type-c ile bağladığınızda PC'ye ise bluetoothdaki gibi kulaklığın kendi ses kartı kullanılıyor. Volume kısmında kulaklık ismi görünüyorsa kendi ses kartı demektir. Type-c ile bağlamanızı önermiyorum şarjı doldurduğu için kullanırken hem up hem down olayı yaşarsınız bataryanın ömrü kısalır. PC'ye bağlayacaksanız ya jak yada bluetooth adaptor kullanın.

Ses engelleme özelliğini için almıştım, gayet iyi çalışıyor uygulaması da sorunsuz çalışıyor. Bluetooth 4.2 de biraz ses gecikmesi var ama kullanılmayacak seviyede değil. Bluetooth 5+ üstü telefonunuz varsa gecikme oldukça düşük olacaktır. Oyun oynuyorsanız oyun modu ile gecikmeyi daha da düşürebilirsiniz. Ses kalitesi anlamında dengeli ve net diyebilirim ses seviyesi yüksek. Jak ile bağladığınızda ses seviyesi daha da yüksek oluyor anakartınızın ses kartına bağlı benimki %30 dan sonra bayağı yüksek ses veriyor jak ile.
Telefonda QYC uygulamasına girerseniz LDAC anahtarı denilen özelliği uygulamadan aktif ettiğiniz zaman 990KBps'ye kadar ses kalitesini yükselttiği iddia edilmiş. Açtım ama çok fark hissetmedim ben. Ses kulağım iyi değildir ama müzik dinlemek için alacaksanız üzmez bu fiyat bandında. Ha bide dışarı ses veriyor kulaklık eğer dışarıda kullanacaksanız düşük ses seviyesinde kullanmanız gerekebilir.

Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Bronze
Adaptör konusunda bilgim yok. Kabloyu takınca ANC özelliği dahil modelin sunduğu hiçbir özellik çalışmayacak, mikrofon da çalışmayacak. Özelliklerini kullanabilmek için kablosuz olarak kullanmak gerekiyor. Model alınabilir, ANC özelliği belirtildiği üzere öne çıkan kısmı. Q21i NC de var ancak bu kadar ön plana çıkmıyor, muhtemelen ince gürültüleri daha iyi engelleyebilir H3 Pro. ANC dışında Q21i NC az daha iyi olabilir diğer kısımlarda ama fazla fark etmeyecektir.

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptör konusunda bilgim yok. Kabloyu takınca ANC özelliği dahil modelin sunduğu hiçbir özellik çalışmayacak, mikrofon da çalışmayacak. Özelliklerini kullanabilmek için kablosuz olarak kullanmak gerekiyor. Model alınabilir, ANC özelliği belirtildiği üzere öne çıkan kısmı. Q21i NC de var ancak bu kadar ön plana çıkmıyor, muhtemelen ince gürültüleri daha iyi engelleyebilir H3 Pro. ANC dışında Q21i NC az daha iyi olabilir diğer kısımlarda ama fazla fark etmeyecektir.
AI'a Ek web siteleri atıp gerçekten AUX ile ANC özelliği çalışıyor mu diye 2 kere sordum evet dedi ama halen güvenemedim. Onun dışında auxta q21i nc'nin aux ile çalışmadığını söyledi

USB bluetooth dongle alsam ANC kullanabilir miyim?
1743625437604.png

MoonWalk

80+ Bronze
AI'a Ek web siteleri atıp gerçekten AUX ile ANC özelliği çalışıyor mu diye 2 kere sordum evet dedi ama halen güvenemedim. Onun dışında auxta q21i nc'nin aux ile çalışmadığını söyledi

USB bluetooth dongle alsam ANC kullanabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
QCY H3'te kabloyu takınca direkt olarak bağlantıyı kesiyor (ve kablosuzdan kabloluya geçiyor), bu yüzden özellikler çalışmıyor, muhtemelen H3 Pro'da da sistem değişmemiştir. Kablosuz kulaklıklarda genel olarak böyle. Özellikler kabloya değil de kulaklığın içine entegre olduğundan ve kabloyu takınca da bağlantı modu değiştiğinden (veya kablo özellikleri desteklemediğinden) ANC, şeffaflık modu, mikrofon kullanılamıyor.

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
QCY H3'te kabloyu takınca direkt olarak bağlantıyı kesiyor (ve kablosuzdan kabloluya geçiyor), bu yüzden özellikler çalışmıyor, muhtemelen H3 Pro'da da sistem değişmemiştir. Kablosuz kulaklıklarda genel olarak böyle. Özellikler kabloya değil de kulaklığın içine entegre olduğundan ve kabloyu takınca da bağlantı modu değiştiğinden (veya kablo özellikleri desteklemediğinden) ANC, şeffaflık modu, mikrofon kullanılamıyor.
Ağzına sağlık güzel açıklamışsın kısaca AUX misafir çocuğu bluetooth evin oğlanı.. Çok soru sorup kafanı şişirdiysem kusura bakma ama şu adaptörü alsam ANC özelliği otomatikman aktif olur mu acaba? Windowsa taksam ve bağlasam.

1743627425930.png

MoonWalk

80+ Bronze
Ağzına sağlık güzel açıklamışsın kısaca AUX misafir çocuğu bluetooth evin oğlanı.. Çok soru sorup kafanı şişirdiysem kusura bakma ama şu adaptörü alsam ANC özelliği otomatikman aktif olur mu acaba? Windowsa taksam ve bağlasam.

Alıntıyı görüntüle
Estağfurullah. TP-Link UB500 önerilir genelde bir de değişeceğini sanmıyorum. QCY H3'e kabloyu takınca kulaklığın kendisi direkt kabloya bağlı oluyor, özelliklerin bu bağlamda devre dışı kaldığı düşünülürse adaptörü de görmeyebilir veya görse bile çalışmayabilir. Kablonun, kablosuz modu devre dışı bırakma durumu olabilir yani.

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
Estağfurullah. TP-Link UB500 önerilir genelde bir de değişeceğini sanmıyorum. QCY H3'e kabloyu takınca kulaklığın kendisi direkt kabloya bağlı oluyor, özelliklerin bu bağlamda devre dışı kaldığı düşünülürse adaptörü de görmeyebilir veya görse bile çalışmayabilir. Kablonun, kablosuz modu devre dışı bırakma durumu olabilir yani.
Hocam bluetooth adaptor alırsam zaten kablo takmıcam ona bağlanıcam mantıken. TP-link'ler pahalı ve bluetooth 5.0 desteği var. Ben bu kulaklıkla oyun da oynayacağım gecikme falan olabilir. Bluetooth 5.4 destekli bu adaptoru alsam acaba sorun yaşar mıyım? yada yok gecikme olmaz diyorsan tp-link bakayım.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,291
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
QYC H3 PRO HYbrid. Kulaklığı alma sebebim tamamen fiyatına göre en iyi ANC özelliğini veriyor olması, en azından incelemelerde böyle diyor. Şimdi ben bu kulaklığı PC'de kullanacağım, telefonum var bluetooth 4.2 destekliyor fakat PCde kullanacağım. Tek sorum PC'de ANC özelliği çalışır mı? sadece aux ile bağlıyoruz çünkü. tek alma sebebim bu eğer çalışmazsa param boşa gidecek. Eğer kullanan arkadaşlar varsa lütfen cevaplasın teşekkürler. Bluetooth dongle alabilirim o problem değil ama onda çalışacağından bile emin değilim.
Bluetooth dongle ile kullanabilirsin ub500 mü öyle bir şey var bende dongle olarak.
Anker p40i, q30 ve q21i nc var bende. 3 ü de sorunsuz çalışıyor dongle ile. Ama kabloyla bağladığında yaptığın equ ayarları bile default oluyor.
O yüzden bluetooth ile bağlaman lazım

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
Bluetooth dongle ile kullanabilirsin ub500 mü öyle bir şey var bende dongle olarak.
Anker p40i, q30 ve q21i nc var bende. 3 ü de sorunsuz çalışıyor dongle ile. Ama kabloyla bağladığında yaptığın equ ayarları bile default oluyor.
O yüzden bluetooth ile bağlaman lazım
Çok teşekkürler! Oyun oynarken yada bir şey izlerken dongle ile çok gecikme hissettiniz mi acaba q21i modelinde ub500 ile? Ben linkteki dark Btooth 5.4 modelini almak istiyorum ama tp-link gibi tak çalıştırda problem yaratırmı emin değilim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,291
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Çok teşekkürler! Oyun oynarken yada bir şey izlerken dongle ile çok gecikme hissettiniz mi acaba q21i modelinde ub500 ile? Ben linkteki dark Btooth 5.4 modelini almak istiyorum ama tp-link gibi tak çalıştırda problem yaratırmı emin değilim.
Hiç bir gecikme hissetmedim, şu anda laptopumdan q21i yi kullanıyorum bildiğimiz bilgisayar kulaklığı gibi kulalnıyorum

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert can
Hiç bir gecikme hissetmedim, şu anda laptopumdan q21i yi kullanıyorum bildiğimiz bilgisayar kulaklığı gibi kulalnıyorum
Anladım teşekkürler. Son olarak sormayı unuttuğum bir şeyi soracağım ANC özelliği bluetooth adaptör ile çalışıyor mu acaba?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,291
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

MoonWalk

80+ Bronze
Hocam bluetooth adaptor alırsam zaten kablo takmıcam ona bağlanıcam mantıken. TP-link'ler pahalı ve bluetooth 5.0 desteği var. Ben bu kulaklıkla oyun da oynayacağım gecikme falan olabilir. Bluetooth 5.4 destekli bu adaptoru alsam acaba sorun yaşar mıyım? yada yok gecikme olmaz diyorsan tp-link bakayım.
Kablosuz modu olacağı için zaten bu mod kullanılır adaptör takılmaz diye öyle yazdım. Oyun için kullanımı da sonradan yazdınız. UB500 daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom