Qcy T13 Alıyorum ?

Evde kulakligi cebe niye koyasin
Post automatically merged:

Dip ses olsa bile umursamaya gerek yok bu fuyatta en iyi ses veren kulaklik diyelim ve pek çok kulaklik dip ses veriyor ama t13 den ilk defa o arkadaştan duydum dip ses çok rahatsiz edici ses değildir bir kaç saniyeligine olur.
kral konu benim zaten :) bilmiyorum o kadar umutla alıp dip ses çıkması ve değişim ürününde de çıkması bi garipti yani üstüne konuyu açtıktan sonra 3-4 kişi özelden yazdı onlarda da dip ses varmış

Sadece evde mi kulaklık kullanıyoruz?
birde başka bir satıcıda kulaklık 282 TL.
N11 in kendinde 290 TL.
Olası bir iade değişim konusunda N11 mi daha yardımcı olur diğer satıcı mı ?
8TL sıkıntı değil N11 daha ilgiliymiş ne diyorsunuz ?

kral konu benim zaten :) bilmiyorum o kadar umutla alıp dip ses çıkması ve değişim ürününde de çıkması bi garipti yani üstüne konuyu açtıktan sonra 3-4 kişi özelden yazdı onlarda da dip ses varmış
N11 in kendinde 290 TL.

N11 in kendinde 290 TL.

N11 in kendinde 290 TL.
N11 de kupon vardi 40tl t13 e ?

Ben 2-3 aydır kullanıyorum. Bu dip ses sorunu bendede vardı buna rağmen çok iyi bir kulaklık fiyatına göre al bence. Dip ses sorunu 3-4 hafta sonra gitti tabi şuan gayet memnunum.

Ben 2-3 aydır kullanıyorum. Bu dip ses sorunu bendede vardı buna rağmen çok iyi bir kulaklık fiyatına göre al bence. Dip ses sorunu 3-4 hafta sonra gitti tabi şuan gayet memnunum.
Reis kaç dk dan sonra ağrı yapmaya başlıyor ?
Full şarjla ne kadar gidiyor.

Reis kaç dk dan sonra ağrı yapmaya başlıyor ?
Full şarjla ne kadar gidiyor.
Küçük orta ve büyük silikonu var. Küçüğü tercih ediyorum ben diğerleri ağrıtıyor. Çok uzun vadede ağrı yapar ama sen zaten o zamana kadar kulaklık ile işini görmüş olursun. Şarjı tam olarak bilmiyorum, ben 2-3 günde bir şarj ediyorum tam test etmedim.

Bu arada hızlı şarj oluyor 1 saati geçmeden şarj oluyor genelde.

Evde kulakligi cebe niye koyasin

Dip ses olsa bile umursamaya gerek yok bu fuyatta en iyi ses veren kulaklik diyelim ve pek çok kulaklik dip ses veriyor ama t13 den ilk defa o arkadaştan duydum dip ses çok rahatsiz edici ses değildir bir kaç saniyeligine olur.
hocam sizin kullandığınız qcy ht05 melobuds dip ses var mı veya memnun olmadığınız bir şey ?

Geri