İnceleme QCY T13 İncelemesi (Madem bu kadar güzeldi neden iade ettim?)

Ben sorun yaşamadım. Hem Band 5 hem de ANKER R100 kullanıyorum. İkisini de aynı anda kullanabiliyorum.
O zaman alayım bir Blutot iki cihaza aynı anda bağlanabiliyorsa çok iyi.

Gerçek Türk erkeği!
Nasıl yazıldığını bilmiyorum açıkçası PC'den yazıyorum. Telefondan yazarken Blu yazsam kendi otomatik düzeltiyor da nasıldı ya Blutoth muydu Blutooth muydu ?

Nasıl yazıldığını bilmiyorum açıkçası PC'den yazıyorum. Telefondan yazarken Blu yazsam kendi otomatik düzeltiyor da nasıldı ya Blutoth muydu Blutooth muydu ?
Aklında mavi diş olarak kalsın.
Yan çevirdiğinde iki köpek dişini benziyor.
Blue+tooth
blueto.png

Aklında mavi diş olarak kalsın.
Yan çevirdiğinde iki köpek dişini benziyor.
Blue+tooth
Alıntıyı görüntüle
Hmm baya mantıklı böyle deyince. Ah be eskiden kızılötesi vardı bir şarkıyı yarım saate gönderirdik hatırlar mısın o zamanları bilmem. BT'yi ilk denediğimde 6. sınıfa gidiyordum hızı muazzam gelmişti bana o zaman için. Düşünsene kablosuz bir şekilde telefonunda olan bir şarkıyı başkasına çok hızlı bir şekilde gönderebiliyorsun olum devrimdi la :D Ağzımız açık kalırdı valla :D Paso şarkı atardık birbirimize. E250 vardı o zamanların amiral gemisi kızaklı telefon.

Ellerine sağlık dostum.

Eline sağlık.

orka teknolojiden aldım kulaklığı yanlış ürün gönderdiler para iadeside 300tl hepsiburada cüzdanına gelecekmiş sizce hepsiburada satıcısından bu ürün alınırr mı yoksa farklı bir kulaklık önerir misiniz @Evil Belief

orka teknolojiden aldım kulaklığı yanlış ürün gönderdiler para iadeside 300tl hepsiburada cüzdanına gelecekmiş sizce hepsiburada satıcısından bu ürün alınırr mı yoksa farklı bir kulaklık önerir misiniz @Evil Belief
Alınabilir tekrar. O bütçede farklı ve daha mantıklı bir model aklıma gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,454
Üyeler
174,157
Son üye
doganreis
Geri