🔥İndirim QCY Watch GS - 430TL

pazaramadan alırsanız ilk alışverişe özel 300alt limitli 150tl indirim kuponu kullanabiliyorsunuz (reklam değildir :))

Bu fiyat bandında daha uygunu yoksa almayı planlıyorum, telefona bağlanıp Spotify kontrol etmek gibi özellikleri var mıdır acaba?

Vodofone Premium olanlar 390 a alabilir HB den.

Pazarama yeni üyelik açarak,
"MERHABA150" Kodu kullanabilirsiniz.
(Sadece mobil uygulama, tarayıcı değil)
Ben hesap açamıyorum ya bilgisayardan da uygulamadan da sürekli hata ile karşılaşıldı diyor

Edit: Hesabım varmış şifremi değiştirdim hatta 200 TL alt limitsiz indirim kuponu varmış 280'e denk geldi

Son düzenleme:
Pazarama yeni üyelik açarak,
"MERHABA150" Kodu kullanabilirsiniz.
(Sadece mobil uygulama, tarayıcı değil)
Ürünü sipariş ettim, param çekildi ve onay maili aldım fakat ürün siparişlerimde yok, müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ödeme hatası olduğunu ve paramın bir gün sonra iade edileceğini söyledi, bu nasıl rezillik? Kuponum da gitti, beş kuruş vermeyin

Ürünü sipariş ettim, param çekildi ve onay maili aldım fakat ürün siparişlerimde yok, müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ödeme hatası olduğunu ve paramın bir gün sonra iade edileceğini söyledi, bu nasıl rezillik? Kuponum da gitti, beş kuruş vermeyin
Bende şuan onaylandı hazırlanıyorda kartınız ile ilgili sorun olmuş muhtemelen giden kupon için tekrardan kupon isteyin .

Çözülür oğlum sanki hesaplarına çöktüler olabilir böyle hatalar 50 kişi sipariş verdi bir sıkıntı yok sende çıktı diye beş kuruş vermeyelim he öyle mi :blobdance: :D

Çözülür oğlum sanki hesaplarına çöktüler olabilir böyle hatalar 50 kişi sipariş verdi bir sıkıntı yok sende çıktı diye beş kuruş vermeyelim he öyle mi :blobdance: :D
Sinir oldum ya o an salladım baya, neyse iade geldi de kupon yattı canlı destek bozuldu cevap vermiyor telefonla aradım destekle falan görüştüm de bir şey çözülmedi neyse nasip değilmiş

sepete ekleniyor gözüküyor ama sepete basınca boş görünüyor sizde de öylemi ?
yeni üyelik alıp 150tl indirimle aldım sagolun

Son düzenleme:
Geri