)
)Ben hesap açamıyorum ya bilgisayardan da uygulamadan da sürekli hata ile karşılaşıldı diyorPazarama yeni üyelik açarak,
"MERHABA150" Kodu kullanabilirsiniz.
(Sadece mobil uygulama, tarayıcı değil)

Koy al o zaman500 daha koyar xiaomi watch alırım. Bence
Ürünü sipariş ettim, param çekildi ve onay maili aldım fakat ürün siparişlerimde yok, müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ödeme hatası olduğunu ve paramın bir gün sonra iade edileceğini söyledi, bu nasıl rezillik? Kuponum da gitti, beş kuruş vermeyinPazarama yeni üyelik açarak,
"MERHABA150" Kodu kullanabilirsiniz.
(Sadece mobil uygulama, tarayıcı değil)

Bende şuan onaylandı hazırlanıyorda kartınız ile ilgili sorun olmuş muhtemelen giden kupon için tekrardan kupon isteyin .Ürünü sipariş ettim, param çekildi ve onay maili aldım fakat ürün siparişlerimde yok, müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ödeme hatası olduğunu ve paramın bir gün sonra iade edileceğini söyledi, bu nasıl rezillik? Kuponum da gitti, beş kuruş vermeyin
Çözülür oğlum sanki hesaplarına çöktüler olabilir böyle hatalar 50 kişi sipariş verdi bir sıkıntı yok sende çıktı diye beş kuruş vermeyelim he öyle miÜrünü sipariş ettim, param çekildi ve onay maili aldım fakat ürün siparişlerimde yok, müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ödeme hatası olduğunu ve paramın bir gün sonra iade edileceğini söyledi, bu nasıl rezillik? Kuponum da gitti, beş kuruş vermeyin

Sinir oldum ya o an salladım baya, neyse iade geldi de kupon yattı canlı destek bozuldu cevap vermiyor telefonla aradım destekle falan görüştüm de bir şey çözülmedi neyse nasip değilmişÇözülür oğlum sanki hesaplarına çöktüler olabilir böyle hatalar 50 kişi sipariş verdi bir sıkıntı yok sende çıktı diye beş kuruş vermeyelim he öyle mi

Evet var.Bu fiyat bandında daha uygunu yoksa almayı planlıyorum, telefona bağlanıp Spotify kontrol etmek gibi özellikleri var mıdır acaba?