🔥İndirim QCY Watch GS - 430TL

Saat geldi bugün. Şarjını fulleyip uygulamasından güncelledim. Güzelde bir kadran seçtim mis gibi oldu. Bu fiyata sesli görüşme yaptıran ve bu kadar geniş ekranlı başka bir cihaz yok. Cidden tam f/p olmuş. Yalnız ekranı çok çizilmeye dayanıksız duruyor. Müsait zamanda koruyucu kılıf da alacağım.

Saat geldi bugün. Şarjını fulleyip uygulamasından güncelledim. Güzelde bir kadran seçtim mis gibi oldu. Bu fiyata sesli görüşme yaptıran ve bu kadar geniş ekranlı başka bir cihaz yok. Cidden tam f/p olmuş. Yalnız ekranı çok çizilmeye dayanıksız duruyor. Müsait zamanda koruyucu kılıf da alacağım.
Hayırlı olsun. Evet çiziliyor en ufak sürtmede dikkatli olmak lazım.

Bir şekilde saati almayı başardım pazarama'dan, iki gündür falan kullanıyorum, fiyatı çok uygun ama en azından benim durumum için pek memnun kalmadım, sesli görüşme yapabiliyor fakat bu benim için pek önemli değil, ben daha çok müzik kontrolü ve bildirim takip etmek için istiyordum fakat pek iyi değil o konuda, mesela bir bildirim geliyor onun içeriği görünüyor fakat bir tane daha mesaj gelirse atıyorum "2 tane mesajınız var" gibi bir şey yazıyor, cidden birden fazla mesaj gösterecek kapasitesi yok mu? Ayarları kontrol ettim ama bunu giderecek bir şey bulamadım

Arkadaşlar bu fiyata pek bir şey beklemeyin hamburger menüsü fiyatına akıllı saat aldık işte bende aldım köşede duruyor birine falan veririm , değerlendiricek olursam bu fiyata bedava ekranı falan o kadar dandik değil gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,989
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri