Pazarama yeni üyelik açarak,
"MERHABA150" Kodu kullanabilirsiniz.
(Sadece mobil uygulama, tarayıcı değil)

Ben halihazırda garanti üyesiyim yine de girebilir miyim kodu?Devam Ediyor Garantide üye oluyorsun Bireysel Hesap açarak Daha sonra Promosyonlar tarafinda önce seni daver wden kisinin kodunu giriyorsun Daha Sonra baya Bi kampanyaya erisimin oluyor Defacto olsun Boyner A101 Turkcell Pasaj yataş tikla gelsin Baya bişey var Davet kodu Lazim olursa Dmden ulasabolirsin ben davet ederim
Çektim 1 tane kopon ve puan ile 300 e geldi .Bunun beyaz kordonlusu yokmu ?
Hayir sadece yeni uyelerBen halihazırda garanti üyesiyim yine de girebilir miyim kodu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
339tl ye çektim 1 adet
Hocam 100 liralık kupon nerede? 489TL diyor, 11 liralık daha HB sattığı ürün eklesem gelir mi?tüm çevreme aldım , severek kullanıyoruz . Bu fiyatlarda daha iyisi yok çok çok iyi bir saat.
Hepsiburadan sepete 1 Türkçe denemesi ekleyip 500 tamamlanmış oluyor , 500 e 100 liralık kupon verdiklerin de bir papel liniz varsa 340 liraya geliyor.
akşamları arada bir dağıtılıyor , takip etmek lazım . Ama pazaramadan yewni hesapla alabilirsiniz daha uyguna geliyormuşHocam 100 liralık kupon nerede? 489TL diyor, 11 liralık daha HB sattığı ürün eklesem gelir mi?
Pazaramada cashback veren bir yer var mı?akşamları arada bir dağıtılıyor , takip etmek lazım . Ama pazaramadan yewni hesapla alabilirsiniz daha uyguna geliyormuş
istanbul kart veriyor, yüzde 25 bitti mi bilmiyorumPazaramada cashback veren bir yer var mı?