Ben olsam bende öyle yapardım.Kulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
ya o nasıl soruKulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
PuhahaKulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
HBSADGDSNFGVJ ben olsam bende kapatırdımKulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
Kandes mizaj.Kulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
"niyeyse"Kulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
adamlar haklı sdadsadsaasdKulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
Allah Allah, nasiiiii?Kulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
Bunu bende denemeliyim puhahahhaahhaKulaklık almıştım, ''Kulaklığı kullanabilmek için yanında bilgisayar geliyor mu?'' demiştim. Sonra niyeyse kapandı.
SJ31 MizajcııAldığım bir ürünü iade etmek istiyorum.
Canlı desteği bana kapatmışlar
İade kodu istiyorlar, nereden alacağım bu iade kodunu?