Çözüldü✓ R 7 7700x vs r 7 9700x aradındaki fiyat farkına değer mi

Theahwet

80+
Reaksiyon skoru
5
RTX 4070 ti Super ile kullanacağım elimde 2K monitor var sizce aradaki fiyat farkına çok bir performans kaybım olur mu?

Yarın ekran kaetı güncellerken sallıyorum 6000 serisi nvidia zamanında o zaman işlemciyi yine tutarsın. Ayrıca %1 %0.1 fps dropları işlemci azaltır.

Hocam sizde varsa değişmeyin,ancak 9700x şuan En f/p işlemci

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam sizde varsa değişmeyin,ancak 9700x şuan En f/p işlemci
Sipariş edeceğim fiyat farkı olarak her şeyi düşünmem lazım sıvı soğutma ve PSU eksik hala ona da bütçe ayırıp her şeyi düşünmem gerekiyor fiyat farkına değecekse mecbur alacağım

Şu 105 TDP meselesi biraz kafa karıştırıyor bazı oyunlarda falan yer yer R 7 7800x3D ye yaklaşıyor
Sıfır alacaksan alabilirsin. Ben 7700x elinde var diye anladım. Elinde varmış değiştirsem performans kaybeder miyim gibi soruyorsun diye.

Sıfır alacaksan alabilirsin. Ben 7700x elinde var diye anladım. Elinde varmış değiştirsem performans kaybeder miyim gibi soruyorsun diye.
Yok hocam parçalarımı fiyat performans olacak şekilde seçmeye çalışıyorum teşekkür ederim

Yorumlarda çok ısındığını söylemişler hocam onun için sıvı soğutma düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen hemen bi 3 bin liralık fark var
hmm yani 9700x daha yeni daha az termal değerleri var ama vermem dersen performans kaybın olmaz sen karar ver hocam. ben alır mıydım yani almayabilirdim belli olmaz

Geri