9700x daha mantıklı diyorsunuz hocam doğru mudurYarın ekran kaetı güncellerken sallıyorum 6000 serisi nvidia zamanında o zaman işlemciyi yine tutarsın. Ayrıca %1 %0.1 fps dropları işlemci azaltır.
O kadar çok performans farklı yok. Değişime gerek yok bence.RTX 4070 ti Super ile kullanacağım elimde 2K monitor var sizce aradaki fiyat farkına çok bir performans kaybım olur mu?
Şu 105 TDP meselesi biraz kafa karıştırıyor bazı oyunlarda falan yer yer R 7 7800x3D ye yaklaşıyorO kadar çok performans farklı yok. Değişime gerek yok bence.
Sipariş edeceğim fiyat farkı olarak her şeyi düşünmem lazım sıvı soğutma ve PSU eksik hala ona da bütçe ayırıp her şeyi düşünmem gerekiyor fiyat farkına değecekse mecbur alacağımHocam sizde varsa değişmeyin,ancak 9700x şuan En f/p işlemci
Sıfır alacaksan alabilirsin. Ben 7700x elinde var diye anladım. Elinde varmış değiştirsem performans kaybeder miyim gibi soruyorsun diye.Şu 105 TDP meselesi biraz kafa karıştırıyor bazı oyunlarda falan yer yer R 7 7800x3D ye yaklaşıyor
Yok hocam parçalarımı fiyat performans olacak şekilde seçmeye çalışıyorum teşekkür ederimSıfır alacaksan alabilirsin. Ben 7700x elinde var diye anladım. Elinde varmış değiştirsem performans kaybeder miyim gibi soruyorsun diye.
9700x al o zaman. Bu arada sıvı soğutmalık bir durum yok hava soğutma yeterli bütçeni zorluyorsa hava soğutma al.Yok hocam parçalarımı fiyat performans olacak şekilde seçmeye çalışıyorum teşekkür ederim
fiyat farkları ne kadar ikisininYok hocam parçalarımı fiyat performans olacak şekilde seçmeye çalışıyorum teşekkür ederim
Yorumlarda çok ısındığını söylemişler hocam onun için sıvı soğutma düşünüyorum9700x al o zaman. Bu arada sıvı soğutmalık bir durum yok hava soğutma yeterli bütçeni zorluyorsa hava soğutma al.
Hemen hemen bi 3 bin liralık fark varfiyat farkları ne kadar ikisinin
hmm yani 9700x daha yeni daha az termal değerleri var ama vermem dersen performans kaybın olmaz sen karar ver hocam. ben alır mıydım yani almayabilirdim belli olmazYorumlarda çok ısındığını söylemişler hocam onun için sıvı soğutma düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen hemen bi 3 bin liralık fark var