Erda Yıldırım
80+ Gold
CBR görünüşü kötü olduğu için R125 alacağım lakin çok masraflı diyorlar. En küçük bir sağa yatmada ne kadar masraf çıkar?
A1 Ehliyet için öneriniz var mı ? 80K fiyat bandında.Hocam çok ucu açık bir soru, koruma demiri taktırırsın yana yatmada grenajlara zarar gelmez masraf çıkmaz, taktırmazsan ve her yatırışında yaptırmak istersen grenaj fiyatlarına bakabilirsin internetten.
Bakımı belki biraz tuzludur
Allah korusun olası kaza durumunda kazanın şiddetine göre motorda oluşan hasara göre değişir ama parçaları pahalı yani çok ucu açık sormuşsun yardımcı olamadım ama böyle
Naked düşünür müsünüz? yoksa sadece supersport mu?A1 Ehliyet için öneriniz var mı ? 80K fiyat bandında.
Hocam başlangıç için R125 alınır mı sizce?Hocam çok ucu açık bir soru, koruma demiri taktırırsın yana yatmada grenajlara zarar gelmez masraf çıkmaz, taktırmazsan ve her yatırışında yaptırmak istersen grenaj fiyatlarına bakabilirsin internetten.
Bakımı belki biraz tuzludur
Allah korusun olası kaza durumunda kazanın şiddetine göre motorda oluşan hasara göre değişir ama parçaları pahalı yani çok ucu açık sormuşsun yardımcı olamadım ama böyle
Peki başlangıç için ne önerirsiniz hocam SuperSport olarakHocam cc olarak alınabilir, ama muhtemelen ilk deneyiminiz olacağı için yatma kalkma, kaza çok olur. Eğer maddi durumunuz açısından sıkıntıya düşürürse bu durum sizi 1-2 aylık alışana kadar daha az masraflı daha uygun motor alın, tecrübe, hakimiyet ve en önemlisi trafik bilgi ve tecrübesini biraz kazandıktan sonra bu r125'i falan alırsanız hem kolay kolay malınıza zarar gelmez, hem cebiniz zorlanmamış olur.
Naked eğer görünüşü CG gibi değilse düşünebilirim.Naked düşünür müsünüz? yoksa sadece supersport mu?
Hocam CBR da karar kıldım ben şahsen, boyum r125 i kılpayı kurtarıyor fakat yeni başlayacağım için emin olamadımNaked eğer görünüşü CG gibi değilse düşünebilirim.
CBR görünüşü kötü olduğu için R125 alacağım lakin çok masraflı diyorlar. En küçük bir sağa yatmada ne kadar masraf çıkar?
Boyun kaç cano.Hocam CBR da karar kıldım ben şahsen, boyum r125 i kılpayı kurtarıyor fakat yeni başlayacağım için emin olamadım