R3 2200G Doom drop sorunu

Wawys

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar,
Selamlar,
Az önce Steam'den 6 saatin sonunda Doom'u indirdim. Fakat oyunda bütün ayarları en aşağı çeksem de fenasal drop giriyor, 2 saniyede falan bir drop giriyor.
Vulkan'a aldığımda crash veriyor. Nasıl çözerim? İnternetten testlere baktıgımda rahat 60 FPS'le oynuyordu adamlar.

şuan giriş yapabildim vulkan'ı direk opengl ile değiştim ama droplar devam ediyor fareyi bile hareket ettirirken takıla takıla gidiyor.
Tekrar vulkan ı denedim bu sefer crash vermedi ama yine aynı sorun sürekli drop

Aynı sorun bende de vardı bulamadım çözümünü sildim sonra aynı işlemciyle

Ram'iniz yetersiz geliyor olabilir.
Çözüm: Ram alın.
İşlemci ısınıyor olabilir.
Çözüm: Bilgisayarınızı temizleyin.
Belki APU'ya verdiğiniz VRAM azdır?
Çözüm:
(Kendi anakartınıza uygun bir video bulmanız daha mantıklı olacaktır.)

Ram'iniz yetersiz geliyor olabilir.
Çözüm: Ram alın.
İşlemci ısınıyor olabilir.
Çözüm: Bilgisayarınızı temizleyin.
Belki APU'ya verdiğiniz VRAM azdır?
Çözüm:
(Kendi anakartınıza uygun bir video bulmanız daha mantıklı olacaktır.)
ramim 16 apuya gelen ram driver üzerinde 2 gözüküyor sistemi toplayalı bir 3 4 ay olmuştur ama temiz gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ısınması ama oyunda menüde bile var u sorun pc yi yeni açtıgımda sıcaklıklar 40 küsürde iken bile var

o zaman driver ya da fiziksel sorun var. vulkan ile 720p düşükde rahat oynaman gerek.
Hocam bende anlamadım driverim son sürümde diğer oyunlarda bir sıkıntı yok (valorant, elden ring, sekiro falan) bu oyunda boyle bir şey oluştu vulkan da bile aynı sorun (bu arada biraz sert yazmış olabilirim kafam dağınıktı kusura bakmayın)

Hocam bende anlamadım driverim son sürümde diğer oyunlarda (valorant, elden ring, sekiro falan) bu oyunda boyle bir şey oluştu vulkan da bile aynı sorun (bu arada biraz sert yazmış olabilirim kafam dağınıktı kusura bakmayın)
oyun korsan mı belki dosyaları eksik ya da bozuktur

Bu arada hocalarım bir şey diyeceğim God of War ı falan sıkıntısız oynayabiliyorum elden ring falandır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,179
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri