Neler Yeni

Yardım R3 2200G OVERCLOCK

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Aşcı
Merhaba ben sistemimi inventus dan aldım işlemci bana overclock edilmiş şekilde geldi 3.5 ghz işlemci 3.9 ghz çalışıyordu lakin yeni ram alıp değiştirdikten sonra işlemci 3.5 ghz e düştü valorant cs go gibi işlemciye güç bindiren oyunlar oynuyorum. Bundan dolayı işlemciyi tekrar 3.9 ghz e çıkarmak istiyorum. Ramleri ilk taktığımda (1-2 ay önce) biraz uğraşmıştım işlemciye overclock yapmayı ama 3.9 ghz e alınca ekrana görüntü gelmiyordu bios pilini söküp takınca geliyordu ve 3.5 ghz e düşüyordu işlemciyi tekrar 3.9 ghz yapmak için napmam lazım ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum hiçbir satıcı sattığı sistemi overclocklayıp göndermez. O işlemcinin maksimum boost frekansı 3.7 GHz, bırak o hızlara ulaşmaya çalış. Eğer yük altındaki sıcaklıklar düşükse öyle overclock yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Aşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum hiçbir satıcı sattığı sistemi overclocklayıp göndermez. O işlemcinin maksimum boost frekansı 3.7 GHz, bırak o hızlara ulaşmaya çalış. Eğer yük altındaki sıcaklıklar düşükse öyle overclock yap.
unlost x diye aratırsan youtube da unlost kendisi söylemişti overclock edilip testler yapıldıktan sonra gönderilecek diye kontrol ettiğimde 3.9 ghz ile çalışıyordu 2.5 yıl önce aldım sistemi

Top Bottom