Ne kadar süre götürür beni3300X'in OC performansı çok iyi. Eğer uzun süreli kullanacaksanız 3300X tercih edilebilir.
RX 3300X işlemciye OC yaparak RX 6600 XT kullanan var. Eğer yakın fiyata bulunursa Ryzen 3300X daha mantıklı olur.Lütfen fiyat hakkında yorum yapmayın performans kıyaslaması istiyorum
Uğraşırım ya problem değilDeğişir. Overclock yaparım diyorsanız 3300x ama yok ben uğraşamam diyorsanız 10100f.
Kaç yıl götürür beniR3 3300X gerçekten performanslı bir işlemci.F/p
Kaç yıl götürür beni3300X, OC yapmasan da 10100F'den daha iyi bir işlemci.
Bu tamamen senin ne istediğine bağlı. Ben 2012'de çıkan i7 3770'i 2015'te satın alıp 2020'ye kadar kullandığım halde en ufak bir sıkıntı yaşatmadı.Kaç yıl götürür beni?
3300X'in OC performansı çok iyi.
Kesinlikle iyi bin çıkmıyor, OC performansı çok iyi diyemezsiniz. Yukarıya atılan videodaki arkadaşa mesela OC'yi bizzat ben yaptırdım, 4.25 GHz üstünde stabilite sağlayamadık voltaja ne girersek girelim. İşlemcinin fabrika çıkışlı boost clock hızına bile all core ile ulaşamadık. Tabi bu sadece 1 tane örnek, hepsi böyle patates olacak diye bir şey yok ama ondaki gibi patates olmayacak diye bir şey de yok. Intel almadığınız sürece OC'den pek ümitlenmemelisiniz.OC performansı aşırı iyi.