R5 2400g psu önerisi

Omerx14x

80+
Reaksiyon skoru
20
Ryzen 5 2400g
A320m s2h
8 gb ram

Ucuz ama kaliteli ve sistemi rahatça emanet edebileceğim bir psu önerebilir misiniz?

Ekran kartsız kullanacaksan bu fazlasıyla yeter ayrıca çok güçlü bir ekran kartı takmazsan bile yeter.

Eğer biraz daha para varsa 500Watt bu var.

Ekran kartsız kullanacaksan bu fazlasıyla yeter ayrıca çok güçlü bir ekran kartı takmazsan bile yeter.

Aerocool vx 400 plus alsam riske girmiş olurmuyum, kalitelimi

Aerocool'u tam bilmiyorum ama FSP uzun sürelerdir Türkiye'de satılıyor ve en iyi güç kaynağı markalarından biridir.

Ben 8 sene 300Watt'lık FSP marka bir güç kaynağı kullandım. Ekran kartını değiştirmeğim için güç kaynağını da değiştirmek zorunda kalmıştım yoksa hala çalışıyordu güç kaynağı.

İkisi de birbirinden kötü. VX Plus daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçeye göre kalitelidir hocam. Alabilirsiniz.

İkisi de birbirinden kötü. VX Plus daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçeye göre kalitelidir hocam. Alabilirsiniz.
Kötü derken? FSP en kaliteli PSU'ları üreten markadır FSP önerimdir.

Kötü derken? FSP en kaliteli PSU'ları üreten markadır FSP önerimdir.
Ona bakılırsa (örnek)corsair de mükemmel fakat VS 2012 Serisi en önerilmeyen serilerin başında geliyor. E ama corsair kaliteli marka?

Bir ürünü markasına göre değil, modeline göre alıcaksın. En kaliteli PSU'ları üreten firma SeaSonic - SuperFlower gibi markalar var iken FSP'ye sonradan sıra gelir. Ama kaliteli marka ona lafım yok. Lafım modeline.

AHBC serisi pek önerilen bir seri değildir ki eski bir model. 4 koruma az gelebiliyor. Onun yerine VX Plus daha iyi olur. 1 adet koruma fazlası var ve 12v değeri daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,501
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR
Geri