R5 2600 e sıvı soğutma

R5 2600e sıvı soğutma almalı mıyım?

• AL

• Alma

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Yakubovic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
133
kasaya 2 adet RGB fan mı alsam yoksa sıvı soğutma mı alsam kararsız kaldım R 5 2600 kullanıyorum aslında bu işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok ancan görünüş için fan almaktansa sıvı soğutucu alayım diyorum hem güzel görünür hemde güçlü işlemci aldığımda kullanırım diyorum siz ne diyorsunuz ?

Gereksiz. Stok fan gayet işini görür

Artıc frezeer gibi hava soğutucu bile yeterli daha iyi performans için

kasaya 2 adet RGB fan mı alsam yoksa sıvı soğutma mı alsam kararsız kaldım R 5 2600 kullanıyorum aslında bu işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok ancan görünüş için fan almaktansa sıvı soğutucu alayım diyorum hem güzel görünür hemde güçlü işlemci aldığımda kullanırım diyorum siz ne diyorsunuz ?
Bence sıvı soğutma al.
Upgrade yaparsan 2. Masrafa girmezsin

Kardeşim baban para basıyosa git al ama yazıktır etme o işlemci 3600 gibi deilki basasın soğutucuyu git fan al kendine kalan parayı çatur cutur ye yada git ekrankartına bişiler al

alacaksan da güvenilir markalarınkini al ve iyice araştır
hava soğutmalara da bakabilirsin bazı hava soğutmalar sıvı soğutmalardan daha iyi performans veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,367
Üyeler
190,556
Son üye
EmreAcst
Geri