Neler Yeni

R5 3600 ve 2060 Super sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
İlla soğutucu alma zorunluluğu yok ama alsa fena olmaz, eğer bütçesi yetmiyorsa diğer parçalardan kısıp fana para harcamak bence saçma.

Yani monitörü çıkarsak bile bana pahalı geldi, açıkçası o parayı en azından R5 3600X olan bir kasaya verirdim böylece sıcaklık vs. hiç uğraşmam gerekmezdi ama sizin için bir sorun yoksa parçalara güveniyorsanız bence alınabilir.
Hocam 3600X yapınca 9800TL yapıyor ve bütcemi aşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fareden kısması mantıksız onu kıssada pek bir şey değişmez.
Yani hocam zaten 150TL internet kafede kullanmıştım hoşuma gitmişti o yüzden alacagım.

Yavuzclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yavuz Selim Çelik
O grafik kartına o para verilmez lütfen alternatiflerini gözden gezdir.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bu arada önü mesh olsun kasam serin olsun diye j24 seçtin herhalde j24 normal bir mesh kasanın vereceği soğutma performansını vermez ön kısımda iki kat gömülü filtresi var hatta şöyle diyim filtreleri çıkarınca 10 dereceye kadar fark edebiliyor ona göre alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
O grafik kartına o para verilmez lütfen alternatiflerini gözden gezdir.
Neden verilmez? ve AMD ekran kartlarını sevmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada önü mesh olsun kasam serin olsun diye j24 seçtin herhalde j24 normal bir mesh kasanın vereceği soğutma performansını vermez ön kısımda iki kat gömülü filtresi var hatta şöyle diyim filtreleri çıkarınca 10 dereceye kadar fark edebiliyor ona göre alın
Hocam kasa zaten mesh yazmamışım kusura bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
AMD değil msı 2060 gaming z mesela bu karttan daha iyi değerlendirebilirsin
Hocam nasıl daha iyi? benimki Gigabyte 2060 Super Windforce modeli sizinki sadece MSI 2060 Gaming Z sogutması daha iyi diye neden daha kötü bir kart alayım?

Top Bottom