normal eğer korsan oyun kurulum dosyasında virüs yoksa sıkıntı çıkarmazHani crack ac odyssey indiriyordum setup kurulurken islemci 96 dereceye kadar cikti ve setup yaklasik 1 saat falan suruyor sikinti cikarir mi
Hangi foruma baksam 5500 e stok fan gayet yeterli deniyor ve zaten 2 3 ay oncesine kadar boyle deildi sicaklik degerli yukte 75 i gecmiyordugayet normal stok fanla kullanılmaz o işlemci bendede 5600 var sıvı soğuttma hava soğutma bişe al düzeelir ben öyle yaptım
Virus yok guvenilir sadece islemci 96 dereceye kadar cikiyor fakat kurulum yaptigi icin sanirim normalnormal eğer korsan oyun kurulum dosyasında virüs yoksa sıkıntı çıkarmaz
stock fan belli bir zaman sonra özellikle termal macun kuruduktan sonra yetmiyorHangi foruma baksam 5500 e stok fan gayet yeterli deniyor ve zaten 2 3 ay oncesine kadar boyle deildi sicaklik degerli yukte 75 i gecmiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virus yok guvenilir sadece islemci 96 dereceye kadar cikiyor fakat kurulum yaptigi icin sanirim normal
Pekiya soyle 700 civarina bir sogutucu alsam sence yeteri kadar soguturmustock fan belli bir zaman sonra özellikle termal macun kuruduktan sonra yetmiyor
Değil 100 derece üstün oc kendini kapatır zatenMesaj otomatik birleştirildi:
Param suanda yok sence bukadar sicaklikta calisma zararli midir
Pek sanmamPekiya soyle 700 civarina bir sogutucu alsam sence yeteri kadar soguturmu
Onerebilecegin bir sogutucu varmi fpDeğil 100 derece üstün oc kendini kapatır zaten
Pek sanmam
https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/22169/category/50/ 700tlOnerebilecegin bir sogutucu varmi fp
İslemcinin fiyati 3 bin tl 1600 cikmak gercekten de gerekli mi yoksa bu attigin yeterli mihttps://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/22169/category/50/ 700tl
1600 tl ye çıkabilirseniz phantom spirit alın
ilerde işlemci değişirim diyorsan 1600lük olanı alman iyi ama değişmem diyorsan 700tllik olan işini görürİslemcinin fiyati 3 bin tl 1600 cikmak gercekten de gerekli mi yoksa bu attigin yeterli mi
Yok uzun bir sure degistirecegimi sanmiyorum bencede 700 olan mantikli gibi 3000 lik bi islemciye 1600 luk sogutucu gerek yok gibiilerde işlemci değişirim diyorsan 1600lük olanı alman iyi ama değişmem diyorsan 700tllik olan işini görür
Peki stoga gore kac derece fark yaratirilerde işlemci değişirim diyorsan 1600lük olanı alman iyi ama değişmem diyorsan 700tllik olan işini görür
65 66 lara düşerYok uzun bir sure degistirecegimi sanmiyorum bencede 700 olan mantikli gibi 3000 lik bi islemciye 1600 luk sogutucu gerek yok gibi
Peki stoga gore kac derece fark yaratir