Çözüldü✓ R5 5500 islemci cok isiniyor

gayet normal stok fanla kullanılmaz o işlemci bendede 5600 var sıvı soğuttma hava soğutma bişe al düzeelir ben öyle yaptım

gayet normal stok fanla kullanılmaz o işlemci bendede 5600 var sıvı soğuttma hava soğutma bişe al düzeelir ben öyle yaptım
Hangi foruma baksam 5500 e stok fan gayet yeterli deniyor ve zaten 2 3 ay oncesine kadar boyle deildi sicaklik degerli yukte 75 i gecmiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal eğer korsan oyun kurulum dosyasında virüs yoksa sıkıntı çıkarmaz
Virus yok guvenilir sadece islemci 96 dereceye kadar cikiyor fakat kurulum yaptigi icin sanirim normal

Hangi foruma baksam 5500 e stok fan gayet yeterli deniyor ve zaten 2 3 ay oncesine kadar boyle deildi sicaklik degerli yukte 75 i gecmiyordu

Virus yok guvenilir sadece islemci 96 dereceye kadar cikiyor fakat kurulum yaptigi icin sanirim normal
stock fan belli bir zaman sonra özellikle termal macun kuruduktan sonra yetmiyor

yazdan dolayıdır, termal macunu yenileyebilirsiniz, biostan core performance boost kapatabilirsiniz

ilerde işlemci değişirim diyorsan 1600lük olanı alman iyi ama değişmem diyorsan 700tllik olan işini görür
Yok uzun bir sure degistirecegimi sanmiyorum bencede 700 olan mantikli gibi 3000 lik bi islemciye 1600 luk sogutucu gerek yok gibi

ilerde işlemci değişirim diyorsan 1600lük olanı alman iyi ama değişmem diyorsan 700tllik olan işini görür
Peki stoga gore kac derece fark yaratir

Geri