Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
Tek + 12 taksit imkanı onun dışında pek bi olayı yokHepsiburada 1879 TL, 100 lira icin amma abartmissiniz
Tek + 12 taksit imkanı onun dışında pek bi olayı yokHepsiburada 1879 TL, 100 lira icin amma abartmissiniz
tabii ki mantıklı, anakartının markasının sitesinden bak bakalım uyumlu muA320 m-f anakartim var işlemcim 1600 af değiştirmek mantıklimi?
Uyumlu bios update ile.tabii ki mantıklı, anakartının markasının sitesinden bak bakalım uyumlu mu
Hangi kart var? Bende vakif world var taksitte yok vatanda ama banka 3 yapiyoTek + 12 taksit imkanı onun dışında pek bi olayı yok
UygunNays ile alırsak peşin mi ödüyoruz birde ryzen 5 5500 için anakart olarak Asus prime b550m-k düşünüyorum Kingston fury 16 GB 3600 MHz uygun olur mu sizce
Peşin ödemen lazımNays ile alırsak peşin mi ödüyoruz birde ryzen 5 5500 için anakart olarak Asus prime b550m-k düşünüyorum Kingston fury 16 GB 3600 MHz uygun olur mu sizce
Zaten nays ile peşin 2598tl düşüyor direk Alina bilirHepsiburada N11 duy bizi ryzen 5600e kampanya yapın lütfen 1 kez kampanya yapıldı 2600 e düşürüldü tekrar bekliyorum bu kampanyayı
Fatura görüntüsünü onların verdiği mail adresine atıyorsun kod geliyorNasıl alınıyor uncharted
Garanti var ben de 12 yapıyorHangi kart var? Bende vakif world var taksitte yok vatanda ama banka 3 yapiyo
fakat amaç nays ile 2350 e almak ilerde gelen işlemciler çok daha güçlü olacak 2.elde bunları fiyatıda düşecek oyüzden sıfırda çook ucuza kapatmak lazım diye düşünyüorum 2350 çok iyi fiyattıUygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peşin ödemen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten nays ile peşin 2598tl düşüyor direk Alina bilir
Bende gidip garanti cikartsam mi ki? Avantajlari varmiGaranti var ben de 12 yapıyor
Benim kredi kart flexi vatanda avantajı var 12 taksit yapanı vatan hariç görmedim max 6 oluyordu hepBende gidip garanti cikartsam mi ki? Avantajlari varmi