- Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt geldiği gibi yaptım bu şekilde çıktı hocam. Herhangi bir şeyi değiştirecek miydik? Değerler normal midir?CrystalDiskMark adlı programını indirip SSD'ye yazma ve okuma testi yap bakalım.
Direkt geldiği gibi yaptım bu şekilde çıktı hocam. Herhangi bir şeyi değiştirecek miydik? Değerler normal midir?CrystalDiskMark adlı programını indirip SSD'ye yazma ve okuma testi yap bakalım.
M2 SSD'nin tam modeli neydi hocam?Direkt geldiği gibi yaptım bu şekilde çıktı hocam. Herhangi bir şeyi değiştirecek miydik? Değerler normal midir?
SSD'nin tam modelini bilmiyorum hocam. Kutusunu bulamadım. Bakıp anlayayım dedim ama pek anlayamadım da. XMP'yi kapatmak için BIOS'a girmiştim aslında ama nerede olduğunu bulamadım tam. Anakartım GIGABYTE A520M-K V2 DDR4M2 SSD'nin tam modeli neydi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de XMP'yi kapatıp Memtest86 testi yap bakalım hocam.
Görev Yöneticisine gir. Performans sekmesinin içinde SSD var orada büyük ihtimalle tam modeli yazıyordur. Eğer yazmıyorsa CrystalDiskİnfo'yu indirip ekran görüntüsü at. XMP'yi BIOS'tan Advanced Mode aktifken Tweaker sekmesine girip oradan XMP'yi kapatacaksın hocam.SSD'nin tam modelini bilmiyorum hocam. Kutusunu bulamadım. Bakıp anlayayım dedim ama pek anlayamadım da. XMP'yi kapatmak için BIOS'a girmiştim aslında ama nerede olduğunu bulamadım tam. Anakartım GIGABYTE A520M-K V2 DDR4
Buyrun hocam. Dediğiniz XMP işlemini yapayım o zaman ben.Görev Yöneticisine gir. Performans sekmesinin içinde SSD var orada büyük ihtimalle tam modeli yazıyordur. Eğer yazmıyorsa CrystalDiskİnfo'yu indirip ekran görüntüsü at. XMP'yi BIOS'tan Advanced Mode aktifken Tweaker sekmesine girip oradan XMP'yi kapatacaksın hocam.
Hocam görsellerde de gördüğün gibi her yere baktım. XMP Ayarları yapabileceğimi söyleyen kısıma bile girdim fakat herkeste olan XMP profilleri bende gözükmüyor. Çoğu ayar otomatikte olduğu için mi bu durum var acaba? Yeni Ram aldım ekleme yapacağım fakat çift kanal çalıştırmak istediğim için XMP profilini bulamazsam sıkıntı çıkar mı acaba?Görev Yöneticisine gir. Performans sekmesinin içinde SSD var orada büyük ihtimalle tam modeli yazıyordur. Eğer yazmıyorsa CrystalDiskİnfo'yu indirip ekran görüntüsü at. XMP'yi BIOS'tan Advanced Mode aktifken Tweaker sekmesine girip oradan XMP'yi kapatacaksın hocam.
Şuan takılı olan RAM'i nereden satın aldın hocam? Çünkü Minidump dosyanda 3200 MHz çalıştığını gördüm. BIOS'ta XMP olmayınca genelde RAM sahte oluyordu.Hocam görsellerde de gördüğün gibi her yere baktım. XMP Ayarları yapabileceğimi söyleyen kısıma bile girdim fakat herkeste olan XMP profilleri bende gözükmüyor. Çoğu ayar otomatikte olduğu için mi bu durum var acaba? Yeni Ram aldım ekleme yapacağım fakat çift kanal çalıştırmak istediğim için XMP profilini bulamazsam sıkıntı çıkar mı acaba?
Hepsi Burada sitesinden almıştık hocam. Sipariş verdiğim yeni RAM'i de aynı marka aldım. Sahte olup olmadığını nasıl anlarız ki?Şuan takılı olan RAM'i nereden satın aldın hocam? Çünkü Minidump dosyanda 3200 MHz çalıştığını gördüm. BIOS'ta XMP olmayınca genelde RAM sahte oluyordu.
CPU-Z adlı programını indirip SPD ve Memory sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?Hepsi Burada sitesinden almıştık hocam. Sipariş verdiğim yeni RAM'i de aynı marka aldım. Sahte olup olmadığını nasıl anlarız ki?
İndirip atayım hocam. Satın aldığım satıcı yıldızı fazla olan bir satıcıydı hocam. Bayağı bir kişi almıştı yani.CPU-Z adlı programını indirip SPD ve Memory sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada üstünden hangi satıcıdan aldın acaba hocam?
Aldığın satıcının linkini atar mısın?İndirip atayım hocam. Satın aldığım satıcı yıldızı fazla olan bir satıcıydı hocam. Bayağı bir kişi almıştı yani.
Satıcı bana güven vermedi. Aldığın RAM'in o satıcı üstünden zaten 1 değerlendirmesi var. Satıcının toplam sattığı 10 ürün var. Sahte ürün satıyor gibi.