Oc işine hiç girmiyoruz hem bilgimiz yok hemde sanki gerek yok gibi en düşük ısılarda kalıp kendi stabil gücünü verse yeter bize. Bçr soru daha biliyorsanız 3080 i 1080p de besleyecek işlemci nedir am4 tarafında5600X alıp onu güçlendirmek daha mantıklı, biz stok halini geçebildik eminim onu çok daha fazla güçlendirebiliriz OC ile.
Hocam AIDA 64 Extreme Only FPU testinde 25 Dakika sorunsuz kapanmadan reset atmadan devam etti test.
Cinebench R23'de bir defa error verdi, çok az voltaj yükselterek o sorunu da çözdüm, CS go oynarken herhangi bir kapanma yaşamadım 600- 700FPS
R7 5800X3D besler.Oc işine hiç girmiyoruz hem bilgimiz yok hemde sanki gerek yok gibi en düşük ısılarda kalıp kendi stabil gücünü verse yeter bize. Bçr soru daha biliyorsanız 3080 i 1080p de besleyecek işlemci nedir am4 tarafında
Oc işine hiç girmiyoruz hem bilgimiz yok hemde sanki gerek yok gibi en düşük ısılarda kalıp kendi stabil gücünü verse yeter bize. Bçr soru daha biliyorsanız 3080 i 1080p de besleyecek işlemci nedir am4 tarafında
Güzel sonuç. Ben PBO ile 12000 puana yaklaştım yetiyor şimdilik
Değerler iyiymiş Wraith Prism için özellikle yükte ki değer. Ben emektar Evo 212 kullanıyorum boşta 25-30 oyunlarda 55-60 cibench tarzı testlerde 70 derece oluyorYükte ve boşta HWINFO Değerlerim;
Değerler iyiymiş Wraith Prism için özellikle yükte ki değer. Ben emektar Evo 212 kullanıyorum boşta 25-30 oyunlarda 55-60 cibench tarzı testlerde 70 derece oluyor
Şimdilik uzaktayız hocam bende Diyarbakırda yaşıyorum yazın oda sıcaklığı 35-36 oluyor bakalım o zamanalar kaça çıkacak. Para olunca bi kule tipi soğutucu çekerseniz güzel olur benceStress testinde maksimum 77 Dereceyi gördüm hocam. Tehlikeli sınırlardan çok uzak gibiyiz, bir de Adana'da yaşıyorum memleket yanıyor zaten.
Not: Kasanın yan kapağı açık
Baktımda videolara ağır hikayeli oyunlarda ve ışıklandırma falan açınca çok az darboğaz yapıyor. Valoda falan çok yapar. Ya da 2 k ekran lazımR7 5800X3D besler.
Bu nasıl olabilir yav
alay etmiş dostumBen de anlamadım abi, yapmamı istediğin bir test falan var mı, yapıp paylaşayım hemen sonuçları