selamlar, öncelikle tebrik ederim gayet güzel değerler imzamdaki sistem ile bu değerleri yakalayabilirmiyim ?
oc ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum ama merak ediyorum sizin ayarları aynı şekilde yapsam sonuc alabilirmiyim ?
teşekkürler.
Manuel yaptıgın zaman iki işlemcide 4.8 GHz de tökezleyecek zaten aynı işlemci sana OC farkını yaratacak şey X değil silikon kalitesi5600X alıp onu güçlendirmek daha mantıklı, biz stok halini geçebildik eminim onu çok daha fazla güçlendirebiliriz OC ile.
Velhasılkelam aynı silikon kalitesinde bir adet gold sample 5600 ve bir adet gold sample 5600X olsun elimizde, 5600X’in daha yüksek frekanslara daha rahat çıkabileceğini düşünüyorum, şahsi görüşümManuel yaptıgın zaman iki işlemcide 4.8 GHz de tökezleyecek zaten aynı işlemci sana OC farkını yaratacak şey X değil silikon kalitesi
BekliyorumYarın BIOS ekran görüntüsü atayım hocam
Aynı silikon kalitesinde 5600 ve 5600X' in varsa ikisi de aynı frekansa çıkabilir. Elinde 5600 ve 5950X var ise ve AYNI silikon kalitesinde ise bu durum onlar için de geçerlidir.Velhasılkelam aynı silikon kalitesinde bir adet gold sample 5600 ve bir adet gold sample 5600X olsun elimizde, 5600X’in daha yüksek frekanslara daha rahat çıkabileceğini düşünüyorum, şahsi görüşüm
sizin işlemci silikonunuz kaliteli sanırım. bende 4.65gHz 1.3v anca yediOverclock işlemleri bitti, stabil sonuçlara ve değerlere ulaştık sonunda Cinebench R23 Skorunda Stok 5600X'i tam 1.000 puandan fazla bir farkla geçmiş gibi duruyor, düşünceleriniz neler?
[ 4.8 Ghz 1.25V PBO CBP OFF ]
Benchmark Skoru:12399
Soğutucu: Wraith Prism RGB
Maksimum Sıcaklık: 79 Derece
@HacıSOFU
Eyvallah, birazdan deneyeceğim.
Eyvallah, birazdan deneyeceğim.