Çözüldü✓ R5 5600 için termal macun önerisi

Reaksiyon skoru
23
5600 için termal macun önerisi istiyorum arkadaşlar fiyat lar çok uçuk olmazsa sevinirim soğutucuyu da ekteki ürünü kullanacağım
hfjfjf.webp

Bunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
2gr claws macun alsan iş görür.

Bunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
2.el aldım bugün satan kişi temizlemişti gayet iyi şuan

arcticin mx serisine bakabilirsin mx4 kullanıcısıyım son derece memnunum. ortalama bir işlemci soğutucu ile bile stok fandan 20 derece daha serin çalıştırdı.

2gr claws macun alsan iş görür
dediğin termal macunu bulamadım hocam web de
hep maus çııkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

claws diye web de aradım ama hiç macun çıkmadı

arcticin mx serisine bakabilirsin mx4 kullanıcısıyım son derece memnunum. ortalama bir işlemci soğutucu ile bile stok fandan 20 derece daha serin çalıştırdı.
biraz tuzlu hocam fiyatı

hep maus çııkıyor

claws diye web de aradım ama hiç macun çıkmadı

biraz tuzlu hocam fiyatı

400tl de çok değil be hocam. tek seferlik değil zaten bu macun.

Kargo ile pahalı geliyorsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Claws gibi içerisinde ne olduğu belirsiz macunları bence sürmeyin. Yani 2-3 ay sonra yine macun gerektirecek ürünler. Alırken iyisini alın.
İlla uygun fiyatlı bir şey alınacaksa şu ürüne bakılabilir.

@Abdullah Hacıgül Bir ara aslında şu videonun Amazon, Trendyol vb. çok satanlara göre kıyaslamasını yapsanız çok güzel olur.

Son düzenleme:
hepsiburada kuponu ile mx4 aldım

bu macunun paketini açtıktan sonra ömrü ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,581
Üyeler
188,279
Son üye