mucahitekdag
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
5600 için termal macun önerisi istiyorum arkadaşlar fiyat lar çok uçuk olmazsa sevinirim soğutucuyu da ekteki ürünü kullanacağım
2.el aldım bugün satan kişi temizlemişti gayet iyi şuanBunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
2gr claws macun alsan iş görür.
hep maus çııkıyorBunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
2gr claws macun alsan iş görür
dediğin termal macunu bulamadım hocam web deBunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
claws diye web de aradım ama hiç macun çıkmadıBunun fan altındaki blokları tozla kapanıyor uzun süre kullanınca. Kürdan peçete kullanarak temizlemeni öneririm. Hava da tutsan iyi olur.
biraz tuzlu hocam fiyatıarcticin mx serisine bakabilirsin mx4 kullanıcısıyım son derece memnunum. ortalama bir işlemci soğutucu ile bile stok fandan 20 derece daha serin çalıştırdı.
hep maus çııkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
claws diye web de aradım ama hiç macun çıkmadı
biraz tuzlu hocam fiyatı
ben bir yıldır kapağı kapalı muhafaza ediyorum. Geçen yeni pcme kullandım hala aynı kalitesinde duruyor.hepsiburada kuponu ile mx4 aldım
bu macunun paketini açtıktan sonra ömrü ne kadar