- Bütçe
- 3000
ikinci el r5 5600 alınır mı kutu içeriği full fan hic kullanılmamış fatura var garantisi bitmiş ve işlemci 2 yıldır kullanılıyormuş 3000tl fiyati var fiyati makul geldi almayı düşünüyorum alınır mı 2.el
nereden aldın kral0 olarak 2900e aldım zaten. Pazarlık yapın. o paraya 0 alırsınız zaten
n11 almıştımnereden aldın kral
Sıfır en ucuzu 3600 lira nasıl o paraya sıfır alıcam hocam ikinci elleri o fiyatlara koymuşlar pazarlık yok demiş son fiyat 30000 olarak 2900e aldım zaten. Pazarlık yapın. o paraya 0 alırsınız zaten
2 yıl kullanılmış garantisiz 5600e o kadar para kesinlikle verilmez. Facebook gruplarında 2750ye bulursun rahat.Sıfır en ucuzu 3600 lira nasıl o paraya sıfır alıcam hocam ikinci elleri o fiyatlara koymuşlar pazarlık yok demiş son fiyat 3000
Bende onu sordum aslında konuda 2yıl kullanildigini o yüzden belirttim tesekkür ederim ama facebook guvenilir mi de2 yıl kullanılmış garantisiz 5600e o kadar para kesinlikle verilmez. Facebook gruplarında 2750ye bulursun rahat.
Aldığın kişiye göre değişir. Yıllardır ticaret yapan kişilerden alırsan sorun olmazBende onu sordum aslında konuda 2yıl kullanildigini o yüzden belirttim tesekkür ederim ama facebook guvenilir mi de
İl neresi hocamfiyatı normal hocam. ben de o fiyata satmayı düşünüyorum ve o fiyata satılıyor.
en ucuzu tray olarak 2800 kutulu olarak 3000 hocam deger mi sizce2.el 5600 aldım hiç bir sorun yasamadım işlemciler en zor bozulan ve yıpranan şeylerdir o yuzden gonul rahatlıgıyla alabilirsin bence tabi en ucuzunu bulup öyle almanı tavsiye ederim