5500 lü var hocam olur mu?dostlar içinde bu parçalar olan bir sistem arıyorum bütçem 15 16k yardımcı olursanız sevinirim lütfen amd ekran kartı önermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım yardımcı olursunuz dostlar
Fena değilmiş bu sistem.
kaç para kral özelleştirirz5500 lü var hocam olur mu?
https://www.tebilon.com/amd-r5-5500...dge-gigabyte-b450m-s2h-wd-500gb-crucial-16gb/ 5600 secebilirsindostlar içinde bu parçalar olan bir sistem arıyorum bütçem 15 16k yardımcı olursanız sevinirim lütfen amd ekran kartı önermeyin
ekran kartı zotac bence msi li sistemleri almanız daha iyi lur
knk msili sistemler daha pahali oluyor ama bu ekran kartida iyi kotu degil yaniekran kartı zotac bence msi li sistemleri almanız daha iyi lur
Alabilirsin ama 500w psu yetersiz kalacaktırdostlar içinde bu parçalar olan bir sistem arıyorum bütçem 15 16k yardımcı olursanız sevinirim lütfen amd ekran kartı önermeyin
psu kötü ssd kotü bence hazir sistem beklesin daha iyi olur
knk psu ilerde degistirir ssd baaka vardı bitmis stogu ondanpsu kötü ssd kotü bence hazir sistem beklesin daha iyi olur
adam 3060 istiyo. broBunu al gitsinSinerji CTV-V6 Ryzen 5 5600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji CTV-V6 Ryzen 5 5600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben de tavsiye yapıyorum. Çok daha iyisiniknk psu ilerde degistirir ssd baaka vardı bitmis stogu ondan
adam 3060 istiyo. bro