Arkadaşım bi kasa aldı işlemci soğutucusu stok değilde amd nin rgbli bi fanını koymuşlardı. Arkasından stok fanını gönderdiler. Çocuk şaşırdı aldı stok fanı da. Sonra mail atıp istediler. Çocukta şuan 2 fan var hhahahahshsh
eer7 5800x - Bing
Bing'deki akıllı arama özelliği, aradıklarınızı hızlı şekilde bulmanızı kolaylaştırır ve size avantaj sağlar.www.bing.comr5 5600x - Bing
Bing'deki akıllı arama özelliği, aradıklarınızı hızlı şekilde bulmanızı kolaylaştırır ve size avantaj sağlar.www.bing.com
Hocam aldığınız yere bi sorun yanlış geldi diye yanlış göndermiş olabilirlerHayır içinde 10900K var
kargo şubesine teslim ettim ürünüHocam aldığınız yere bi sorun yanlış geldi diye yanlış göndermiş olabilirler
haram haramEl üstünde 1.5-2K karın olacaktı ve sen geri gönderdin.
Haram olmayan ne var ki günümüzde Allahım var diye gezen cumhurbaşkanı bile hırsızlık yapıyor.kargo şubesine teslim ettim ürünü
haram haram
r5 5600x r7 5800x kutusu benzermi diye sormadınız mı ?
Haram olmayan ne var ki günümüzde Allahım var diye gezen cumhurbaşkanı bile hırsızlık yapıyor.
Haramı geç kapına polis geldiğinde haram demicekler alıcaklar senikargo şubesine teslim ettim ürünü
haram haram
kanka ben durumu söyledim dedim şimdi garantiye falan verırım ryzen 5 2600 olarak gozukuyodu adama soyledım satıcı bizden hediye olsun dedi bu yaptıgınız hareketlesen ne yaptın ?