Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Şimdi kullanmaya çalışsan başkasının falan çıkar sıkıntı olmasın.İyi yapmışsın.Hayır , satıcıya ulaştım geri göndericem
Şimdi kullanmaya çalışsan başkasının falan çıkar sıkıntı olmasın.İyi yapmışsın.Hayır , satıcıya ulaştım geri göndericem
Bence n11 e satmaya çalış hem günaha gitmezsin böylelikleHayır , satıcıya ulaştım geri göndericem
Çocuk ahiretini düşünüyor.Niye lan kullan işte ne olacak, anakartı sat daha iyisini al bu işlemci 5000tl de fazla ediyor
Buda insanları iyi ve kötü olduğunun kanıtıNiye lan kullan işte ne olacak, anakartı sat daha iyisini al bu işlemci 5000tl de fazla ediyor.
Edit: bence n11 e satmaya çalış hem günaha gitmezsin böylelikle
Satıcı olsam bedava soğutma falan gönderirim yanına ama insanlar nedense hiç böyle şeyler yapmıyor...Tamam da bu kadarıda OHA YANİ bu şans ne cidden boşa yaşıyoruz
Güzel kardeşim makaradan anlamıyormusun? N11e sat hem günah işlemezsin diye dalga geçiyorum. Yazdığın şeye bakBuda insanları iyi ve kötü olduğunun kanıtı
Göndericem zatenUSTA adamlar yanlış göndermiş istersen kullan ama senden onu isteyebilirler eğer insanlık yaparsanda adamlara gönderirsin