R5 5600X aldım bakın ne geldi !

Satıcı olup böyle bir yanlışlık yapsaydın aynı şeyleri söyleyebilecek miydin acaba?
Buradan atıp tutmak kolay, ayrıca bunun dinle falan değil ahlak ile alakası var.
Ben satıcı olsam üzülürdüm böyle bir hata yaptığıma tabi ki ama dünyanın sonu da değil yani. Alıcı tarafından düşününce de banane dikkat etseydi oluyor

Ben satıcı olsam üzülürdüm böyle bir hata yaptığıma tabi ki ama dünyanın sonu da değil yani. Alıcı tarafından düşününce de banane dikkat etseydi oluyor
Tabii ki üzülürsün sonuçta herkes ekmeğinin peşinde, ama bugün sen satıcıya yardım edersin yarın başkası sana yardım eder, banane deyip kestirip atmak aşırı derecede vurdumduymazlık oluyor, ayrıca yukarıda birisinin dediği gibi ileride garanti süreci vs olursa faturadan kaynaklı sıkıntı yaşardı.

Ben 5 5600x alırım 5 5600x çıkar bana , millet alır 10900k çıkar.

Hayırlı olsun

Böyle bir hatayı nasıl yapıyor ki ? Kocaman 5 5600x siparişi yazıyordur sistemde nasıl 10900k gönderecek kadar dikkatsiz 🤣

Böyle bir hatayı nasıl yapıyor ki ? Kocaman 5 5600x siparişi yazıyordur sistemde nasıl 10900k gönderecek kadar dikkatsiz 🤣
valla bende anlamadım ya bide birisinin kutusu mavi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,873
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri