Selam dostlar dün r5 5600x işlemciye geçtim ve uygun fiyatlı 240mm sıvı soğutma arayışındayım. Bildiğiniz veya kullandığınız sıvı soğutuculardan önerir misiniz??
Dostum fiyatı baya uygun bu ürünün fakat fazla bilindik bir marka değil youtubede araştırdım ürünü ama fazla bir sonuca ulaşamadım. Ürünü kullanıyormusunuz yada kullanan arkadaşınız varsa oerformansı nasıldır?Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Soğol bilgilendirme içinMsi coreliquid 240r önermem dostum , kendim 5600x ile kullanıyorum ve hem fan sesi yüksek hem soğutma performansı aşırı iyi değil (65 dereceyi geçmiyor 4650 mhzde )
kullananlar memnun ama kullanmıyorum.Dostum fiyatı baya uygun bu ürünün fakat fazla bilindik bir marka değil youtubede araştırdım ürünü ama fazla bir sonuca ulaşamadım. Ürünü kullanıyormusunuz yada kullanan arkadaşınız varsa oerformansı nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğol bilgilendirme için
5600X işlemcim için Raijintek Orcus 240 RBW almıştım , gayet memnunum. Stok soğutmayla 90 dereceleri görürken şuan 70 den yukarı çıkmıyor.Dostum fiyatı baya uygun bu ürünün fakat fazla bilindik bir marka değil youtubede araştırdım ürünü ama fazla bir sonuca ulaşamadım. Ürünü kullanıyormusunuz yada kullanan arkadaşınız varsa oerformansı nasıldır?
Soğol bilgilendirme için
https://forum.donanimarsivi.com/konu/raijintek-orcus-240-rbw-fan-doenmueyor.482747/ görünüşü böyle.5600X işlemcim için Raijintek Orcus 240 RBW almıştım , gayet memnunum. Stok soğutmayla 90 dereceleri görürken şuan 70 den yukarı çıkmıyor.
Bilgilendirmen için sağol dostum. Almışken iyi bir şey almak istiyorum. Fakat bilindik markaların ürünleri fiyat konusunda çok can yakıyor. %100 yük altındayken 70 dereceyi geçmiyor değil mi? Doğru anladım.5600X işlemcim için Raijintek Orcus 240 RBW almıştım , gayet memnunum. Stok soğutmayla 90 dereceleri görürken şuan 70 den yukarı çıkmıyor.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/raijintek-orcus-240-rbw-fan-doenmueyor.482747/ görünüşü böyle.
Call of Duty Warzone oynarken 70 dereceden yukarı çıktığını görmedim , dediğim gibi normalde 80-90 arasındaydı.Bilgilendirmen için sağol dostum. Almışken iyi bir şey almak istiyorum. Fakat bilindik markaların ürünleri fiyat konusunda çok can yakıyor. %100 yük altındayken 70 dereceyi geçmiyor değil mi? Doğru anladım.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Bu soğutucu bir ara gaming gecesinde 800 e düşmüştü.
Bu soğutucuyu aldım dostum. İnceleme ve yorumları da çok olumluydu. Değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler.
Memnunum ama 120mm yetmiyor.Corsair den memnunmusunuz peki?