Doğru söylüyorsun ustam teşekkür ederim açık olmak gerekirse kasa görünümü benim için önemli bir faktör değil o yüzden kasa biraz düşüncesizce seçildi hava akışı için geçerli bir kasa önerin varsa buyur lütfen, garanti,axess,maximum kartlarına sahibim5600x çok gereksiz seçim olmuş 5600ü uyguna almak varken
aradaki fiyat farkına asla değmez
hatta burdaki fiyat farkına 9060 xt alırsın 16 gb lık
şu sistemleri illaki akvartum kasaya oluşturmaya çalışmayın
havadar mesh panel bir kasa alın
o sistem bileşenleri güzel görünümlü rgb li filan olmalı
ekran kartını dik kullanmalısın ki şık görünmeli
hangi kredi kartını kullanacaksın sen taksit için
monitörün tam modelini yazar mısınDoğru söylüyorsun ustam teşekkür ederim açık olmak gerekirse kasa görünümü benim için önemli bir faktör değil o yüzden kasa biraz düşüncesizce seçildi hava akışı için geçerli bir kasa önerin varsa buyur lütfen, garanti,axess,maximum kartlarına sahibim
monitörün tam modelini yazar
ViewSonic VX2479A-HD-PRO 24"monitörün tam modelini yazar mısın
monitör şu an amazonda indirimdeViewSonic VX2479A-HD-PRO 24"
Ekran kartı hakkında ne düşünüyorsun peki Msi markasından olması doğru bir tercih mimonitör şu an amazonda indirimde
sepet tutarını 20 yaparsan da peşin fiyatına 6 taksit var
sepeti 20k yapabilecek ürünler de var
5600x li sistem yerine 7500f li sistem toplanma imkanı var
9060xt ye bakılabilir özelden yazdım alternatif ürünlerEkran kartı hakkında ne düşünüyorsun peki Msi markasından olması doğru bir tercih mi
Hocam 6750xt hem eski hem de bu fiyatı hak etmeyen bir kart eski kartlar sıfır alınmaz 9060xt 7700xt taraflarına yönelmek çok daha doğru olur ve mümkünse ddr5 bir sistem toplamanızı öneririm ryzen 7500 işlemcili biraz fiyatı geçebilir ama her türlü değecektirEkran kartı Msi marka çift fanlı, Alıntıyı görüntüle
bu fiyatlara daha
iyi bir öneriniz var mı acaba maalesef taksit mecburiyetinden 2. El mümkün değil