kanka bios a giriyorsun "OC" kısmına giriyorsun ordan "Advanced CPU Configuration" diyosun "Config TDP" kısmından watt ayarlaması yapabilirsin.Cpu eko nerde tam olarak biosta hocam?
kanka bios a giriyorsun "OC" kısmına giriyorsun ordan "Advanced CPU Configuration" diyosun "Config TDP" kısmından watt ayarlaması yapabilirsin.Cpu eko nerde tam olarak biosta hocam?
Nasıl yapayım orayı hocam ? Yarın ilk işim onu yapmak olucakkanka bios a giriyorsun "OC" kısmına giriyorsun ordan "Advanced CPU Configuration" diyosun "Config TDP" kısmından watt ayarlaması yapabilirsin.
birde rica etsem cinebench r23 testini single ve multi olarak yapabilirmisin tabi watt değerlerini ve sıcaklığı kontrol etmek için occt kullanmalısınHocam kullanmıyor ama izlediğim videolarda da kullanmıyor ve 75 wattlara kadar çıkıyor
Hocam elimde occt değerleri var aşşağıya bırakıyorumbirde rica etsem cinebench r23 testini single ve multi olarak yapabilirmisin tabi watt değerlerini ve sıcaklığı kontrol etmek için occt kullanmalısın
85 wattlara kadar çıkıyor burdaHocam elimde occt değerleri var aşşağıya bırakıyorum
zaten orda bişey varsa anlarsın diye düşünüyorum. Bişey göremezsen normalde default değerin 65 olması gerek varsa daha üstü bir al oralara dene tekrar varsa birazdaha araştırma gerekebilir. ama cinebench testinden sonra sorun varmı belli olur gibiNasıl yapayım orayı hocam ? Yarın ilk işim onu yapmak olucak
Cineench testini yapayım yarın o zaman. Yaptıktan sonra size dönüş yapacağım.zaten orda bişey varsa anlarsın diye düşünüyorum. Bişey göremezsen normalde default değerin 65 olması gerek varsa daha üstü bir al oralara dene tekrar varsa birazdaha araştırma gerekebilir. ama cinebench testinden sonra sorun varmı belli olur gibi
bu testlere göre ben bir sıkıntı göremedim 100w'lara kadar çıkmışHocam elimde occt değerleri var aşşağıya bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
85 wattlara kadar çıkıyor burda
Evet hocam ama yarın cinebenc testi ile occt testini bir kez daha yapacağımbu testlere göre ben bir sıkıntı göremedim 100w'lara kadar çıkmış
Oyunda imkanı yok 60 wattın üstü olmuyorEvet hocam ama yarın cinebenc testi ile occt testini bir kez daha yapacağım
elinde olan daha güçlü ve işlemci kullanan bir oyunla dene farklı orada görürsünEvet hocam ama yarın cinebenc testi ile occt testini bir kez daha yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda imkanı yok 60 wattın üstü olmuyor
yarın testleri yap tekrar görüşelim. iyi gecelerBf1 var elimde onda da aynı
ben 92 görmüştüm7500f ile dün ben 105w gördüm, ben olsam biraz takılırdım belki. İşlemci saat hızı yüksekse çok sıkıntı olmamalı aslında.