GPU fanını fulle yeterArkadaşlar chat gptye sordum ayarları ve bana şöyle bi ayar listesi verdi ve güvenli olduğunu söyledi sizce bu ayarları yapayım mı performans ve iyi ısı değerleri için Alıntıyı görüntüle
Diğer ayarları yapmıyım mıGPU fanını fulle yeter
isi acisindan sorun cekmiyorsan cpb enabled yap fenasal bişiArkadaşlar chat gptye sordum ayarları ve bana şöyle bi ayar listesi verdi ve güvenli olduğunu söyledi sizce bu ayarları yapayım mı performans ve iyi ısı değerleri için Alıntıyı görüntüle
Isınma sorunu oluyor tüm boost ayarlarını açınca o yüzden bi dengeleme için pbo cpb hepsini düzenlemek isiyorum ayrıca fanlarıda ayarlamak istiyorumisi acisindan sorun cekmiyorsan cpb enabled yap fenasal bişi
Fan ayarlarını kendin yap test et. Benim işlemci soğutucu fan ayarım sessiz moddan bile aşağıda şu an.Arkadaşlar chat gptye sordum ayarları ve bana şöyle bi ayar listesi verdi ve güvenli olduğunu söyledi sizce bu ayarları yapayım mı performans ve iyi ısı değerleri için Alıntıyı görüntüle
Eğer ısı sorunun varsa PPT değerin yüksek. Curve Optimzer -20den -30a kadar deneyebilirsin. Eco Mode 65W seçebilirsin. O ayarda PPT 88W olması lazım. Eğer bu halde de sıcaklık tatmin etmez ise PPT yi 80-75 arası kısabilirsin. Boost Clock +0 kalsın bence elleme. Sıcaklık üzerindeki senaryoda konuşuyorum.Arkadaşlar chat gptye sordum ayarları ve bana şöyle bi ayar listesi verdi ve güvenli olduğunu söyledi sizce bu ayarları yapayım mı performans ve iyi ısı değerleri için Alıntıyı görüntüle
hocam pchocası kanalının sistem toplama videolarında bios ayarlarını gösteriyorlar bence oradan bakabilirsiniz faydalı olur 7500f li toplanan bir sistem bulun videodan bios ayarları kısmını izleyinDiğer Cpu ayarları için ne düşünüyorsunuz
Dün cinebench testi yaptim 75 dereceyi geçmedi oyunlarda dahada düşüktüEğer ısı sorunun varsa PPT değerin yüksek. Curve Optimzer -20den -30a kadar deneyebilirsin. Eco Mode 65W seçebilirsin. O ayarda PPT 88W olması lazım. Eğer bu halde de sıcaklık tatmin etmez ise PPT yi 80-75 arası kısabilirsin. Boost Clock +0 kalsın bence elleme. Sıcaklık üzerindeki senaryoda konuşuyorum.