Yakın zamanda PC toplamayı düşünüyorum 2.el 6800 ve ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum bu ikili mantıklı bir seçim olur mu benim için genelde 1080p Valorant cod delta force Lol gibi oyunlar oynayacağım
Peki bu sistemi 1080p monitörle kullansam aman aman bir darboğaz yaşarmıyım yani oyun zevkini etkileyecek şekilde ve apex legends gibi oyunlarda güzel fps verir mi
Peki bu sistemi 1080p monitörle kullansam aman aman bir darboğaz yaşarmıyım yani oyun zevkini etkileyecek şekilde ve apex legends gibi oyunlarda güzel fps verir mi
Bu darboğaz acayip derecede etkiler mi aman aman bir fps kaybı yaşatır mı bana peki ya da bileşenlerime zarar verir mi ona göre bir tavsiyeniz var mı ya da ekran kartı öneriniz
zararı olmazda bugattin vardır ama sen 50km hızla sürüyorsundur aynı mantık 2k da ultrada her oyunu oynayabilceğin çok iyi bir sistem olabilcekken 1080p de yalandan harcamış olacan zararı yok ama
zararı olmazda bugattin vardır ama sen 50km hızla sürüyorsundur aynı mantık 2k da ultrada her oyunu oynayabilceğin çok iyi bir sistem olabilcekken 1080p de yalandan harcamış olacan zararı yok ama