- Reaksiyon skoru
- 47
selamlar işlemcimi değiştirmek istiyorum düşük geliyor r5 7600den geçebileceğim mantıklı işlemci önerilerine açığım bütçe maks 13 gibi olabilir anakartım asus a620mk
Ryzen 5 9600x olabilirselamlar işlemcimi değiştirmek istiyorum düşük geliyor r5 7600den geçebileceğim mantıklı işlemci önerilerine açığım bütçe maks 13 gibi olabilir anakartım asus a620mk
Anakart'dan ötürü çokda iyi bir modele geçiş yapamayabilirsiniz. F/p açışında 9700X mantıklı ama anakartınız biraz cacık malesef. Ha çalışmasına çalışır tabi orası ayrı.selamlar işlemcimi değiştirmek istiyorum düşük geliyor r5 7600den geçebileceğim mantıklı işlemci önerilerine açığım bütçe maks 13 gibi olabilir anakartım asus a620mk
hocam anakartta mosfet olmadığından dolayı üst düzey bir işlemci takmak doğru olur mu bilmiyorumselamlar işlemcimi değiştirmek istiyorum düşük geliyor r5 7600den geçebileceğim mantıklı işlemci önerilerine açığım bütçe maks 13 gibi olabilir anakartım asus a620mk
beyler anakart kötü diyorsunuzda anakart ne işe yarıyor tam olarak performansı omu veriyor
anakartında bır sınırı var tak babam tak degıl ha takarsın ama ıstedıgın gıbı olmayacakbeyler anakart kötü diyorsunuzda anakart ne işe yarıyor tam olarak performansı omu veriyor
ne yapmam lazım ilk olarakFazlar ve çekebildiği güç yani performansı baya etkiliyor asrock a620m pro rs wifi falan olsa yüksek işlemci tak derdim de o anakart biraz boş
hayır kralda anakartların belirli seviyesi var yani faz ve vrm yapısı kısaca yani sen a620 ye maksimum ryzen 5 takarsın herhalde hadi en babası 7700 olsun ama yani olay şu ne kadar fazla çekirdek varsa işlemcide anakartıda yüksek tutmalısınbeyler anakart kötü diyorsunuzda anakart ne işe yarıyor tam olarak performansı omu veriyor
herseyden once ıslemcı yukseltmen ne ıle alakalı oyun ıse gereksız aslındane yapmam lazım ilk olarak
oyun için tabiikiherseyden once ıslemcı yukseltmen ne ıle alakalı oyun ıse gereksız aslında
Nesi yetmiyor. Sistemini yazsana bioyun için tabiiki
oyun ıcınse asırı derece gereksız olacak haberın olsun suankı ıslemcıden gecmek ıstedıgın ıslemcıler genelde oyun odaklı degıl yanı ıs ıcın kullanılıyor ha oyund fps artıcakmı evet ama cok gereksız olacak ıslemccın gayet yuksekoyun için tabiiki