yani pek uygun fiyatlı değilSizce bu sistem alınır mı?
Vade farksız 3 taksit seçeneği olduğu için almayı düşünüyorum.
alma kesinlikle tek tek elle toplasan bu fiyata bserisi anakartla toplarsinSizce bu sistem alınır mı?
Alma Aldırma bu fiyata hatta daha ucuza aynı Özelliklede RTX 4070 Süper Sistem bulursunSizce bu sistem alınır mı?
Hocam kendim tek tek toplamayla uğramşayım diye hazır sistem arıyorum. Uygun fiyatlı 4070 super sistem bulsam alıcam
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX Siyah Kasa - Game Garaj
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX Siyah Kasa En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da !!!www.gamegaraj.com
![]()
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TOPLAM FİYATI: 43K
Aslında gönlümden geçen 4070 super sistem almak. Bayadır bekliyorum kasım indirimi falan olur diye hiç doğru düzgün sistem paylaşılmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kendim tek tek toplamayla uğramşayım diye hazır sistem arıyorum. Uygun fiyatlı 4070 super sistem bulsam alıcam
Hocam bu şekilde 3 taksitle alırsam 47.600 oluyor fiyat. Sence alınır mı?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com