Peki R6 da rank sıfırlama smurf hesap açıp onu kasma gibi şeyler varmı?gold olduktan sonra her şey yeni başlıyor daha doğrusu benim için öyle olmuştu
Smurf olan var. Rank da her sezon sıfırlanıyordu galiba ben şu an unrankedım ama bi 3 4 aydır girmiyorum oyunaPeki R6 da rank sıfırlama smurf hesap açıp onu kasma gibi şeyler varmı?
Kaç ayda bir sıfırlanıyor?Smurf olan var. Rank da her sezon sıfırlanıyordu galiba ben şu an unrankedım ama bi 3 4 aydır girmiyorum oyuna
Valla onu hiç bilmiyorum ama bi süre girmeyince sıfırlanıyor benim gibi ama başka türlü sıfırlanıyor mu tam emin değilim hocam büyük ihtimal bi sezon gibi bir şey var o yenilendikçe sıfırlanıyordu ama emin de değilimKaç ayda bir sıfırlanıyor?
Yeni pc yi alınca ilk alacağım oyun kendisi çok taktiksel zeka istiyor ama bende pke yko.Valla onu hiç bilmiyorum ama bi süre girmeyince sıfırlanıyor benim gibi ama başka türlü sıfırlanıyor mu tam emin değilim hocam büyük ihtimal bi sezon gibi bir şey var o yenilendikçe sıfırlanıyordu ama emin de değilim
rank ı bilmemde oynamak çok zor ya bi giriyim dedim 2 saat sadece sövdüm yaniKolaymı birde rank sistemi nasıl işliyor CS:GO gibi mi?
Forumda oynayan var mı peki? Birde Cümlenin sonuna nokta koyulur.Mı ayrı yazılır, rank kimine kolay kimine zor taktiksel oynamak lazım
zor kanser olmalıkKolaymı birde rank sistemi nasıl işliyor CS:GO gibi mi?
Ben Platinim 50 Gün oynadım oyunu(Saat olarak) ve smurfler çok fazlaForumda oynayan var mı peki? Birde Cümlenin sonuna nokta koyulur.
Forumda oynayan varmı?zor kanser olmalık
Post automatically merged:
Ben Platinim 50 Gün oynadım oyunu(Saat olarak) ve smurfler çok fazla
yok diye biliyorum varsada ben bilmiyorumForumda oynayan varmı?