R6S Operatör Açma Hakkında?

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Herkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?

Herkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Sana kalmış ama benim oyun tarzıma göre hibana ya da zofia.

Atak = Jackal (Derecelide hep engelleniyor), Capitao ya da Buck.
Defans = Caveira (Derecelide hep engelleniyor), Mira ya da Echo.

Atack zofia defans mira

Agresif savunma yapacaksanız hızı fazla olan operatör alıp önceden adamlara spawn kill yapabilecek yeri hız farkıyla bulmalısınız. Bir kaid ile bandit arasında dağ kadar fark vardır mesela.

Savunma için Mozzie önerebilirim agresif anlayış için.

Atak içinde agresif pat küt girmelik tek karakter Amaru var.

@Rog.thor.aliniz!! Yazdiği gibi mesela kaid max 6 tane elektrik atabiliyorken bandit 4 tane atabiliyor ikisininde c4 ü var ama birinde Aug ( orta menzil ) diğerinde ismini unuttuğum yakin mesafe silahi var oynaniş tercihinize göre açmalisiniz karakterleri mesela ben sirf zofianin silahi için kullaniyorum karakteri.

@Rog.thor.aliniz!! Yazdiği gibi mesela kaid max 6 tane elektrik atabiliyorken bandit 4 tane atabiliyor ikisininde c4 ü var ama birinde Aug ( orta menzil ) diğerinde ismini unuttuğum yakin mesafe silahi var oynaniş tercihinize göre açmalisiniz karakterleri mesela ben sirf zofianin silahi için kullaniyorum karakteri.
Oynayış tarzımı pek bilmiyorum ya :D öyle bam güm rush atmıyorum genel olarak her yerden emin olarak giriyorum örneğin sahil mapinde oynarken ana girişten girirken bam güm diye girmem önce sağdaki kapıya sonra soldaki merdivene bakarım sonra temizse tek tek peek ata ata giderim.

Fuze öneririm, bir de lazer atan kamera yerleştiren biri vardı adını unuttum. O iyi.

Fuze öneririm, bir de lazer atan kamera yerleştiren biri vardı adını unuttum. O iyi.
Hocam 10000nam ile alınan demiştem Fuze 1000nam ile alınıyo ve onu çoktan aldım :D lazer ve kamera atan aklıma gelmedi.

Geri