- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,030
Herkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Sana kalmış ama benim oyun tarzıma göre hibana ya da zofia.Herkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Yeni başaldıysan en kolkayı blackbeardHerkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Atak = Jackal (Derecelide hep engelleniyor), Capitao ya da Buck.Herkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Sizin oyun tarzınız nasıl?Sana kalmış ama benim oyun tarzıma göre hibana ya da zofia.
Biraz daha agrasifSizin oyun tarzınız nasıl?
Atack zofia defans miraHerkese merhaba tüm 1000 nam ile opları aldım artık 10000 nam ile alınan oplara kasıcam ve sizce ilk hangisini açmalıyım saldırı tarafında açmayı düşünüyorum?
Oynayış tarzımı pek bilmiyorum ya@Rog.thor.aliniz!! Yazdiği gibi mesela kaid max 6 tane elektrik atabiliyorken bandit 4 tane atabiliyor ikisininde c4 ü var ama birinde Aug ( orta menzil ) diğerinde ismini unuttuğum yakin mesafe silahi var oynaniş tercihinize göre açmalisiniz karakterleri mesela ben sirf zofianin silahi için kullaniyorum karakteri.
Hocam 10000nam ile alınan demiştem Fuze 1000nam ile alınıyo ve onu çoktan aldımFuze öneririm, bir de lazer atan kamera yerleştiren biri vardı adını unuttum. O iyi.