Çok900 TL
adam çok darladı onla konuşuyordum bu fiyata başka kart bulamazsın benzeri dediler bende almak zorunda kaldımcevap verirseniz diyorum madem acil adam evimde diyorsunuz bi cevap verin bende size yapılması gerekeni söyleyeyim.
hatamı ettim alarak 75 dereceyi furmark da geçmedi 750ti den daha performanslı kart
Dostum neden yumurta çıkacağı yere dayanınca konu açıyorsun her seferinde? Araştır konu aç fikir al sonra alışveriş yap. Bir türlü kurtulamadın şu kart işlerinden.900 TL
kaç kere öneristedim bekledim kimse bakmadı böyle yaptımDostum neden yumurta çıkacağı yere dayanınca konu açıyorsun her seferinde? Araştır konu aç fikir al sonra alışveriş yap. Bir türlü kurtulamadın şu kart işlerinden.
pahalı kazıklamaya çalışıyor alma daha 2 gün önce arkadaşım 600 TL'ye aldı 4 gb modelini.900 TL
Almış bile hocam hem de 900 liraya.pahalı kazıklamaya çalışıyor alma daha 2 gün önce arkadaşım 600 TL'ye aldı 4 gb modelini.
Bu konu açıldıktan 2 dk geçmeden cevap geldi ona niye bakmadınız ?kaç kere öneristedim bekledim kimse bakmadı böyle yaptım
50 kere yeniledim mesaj var dedi göster dedim göstermedi f5 attım site hata verdiAlmış bile hocam hem de 900 liraya.
Bu konu açıldıktan 2 dk geçmeden cevap geldi ona niye bakmadınız ?
Almış bile hocam hem de 900 liraya.
Bu konu açıldıktan 2 dk geçmeden cevap geldi ona niye bakmadınız ?
pahalı kazıklamaya çalışıyor alma daha 2 gün önce arkadaşım 600 TL'ye aldı 4 gb modelini.
Dostum neden yumurta çıkacağı yere dayanınca konu açıyorsun her seferinde? Araştır konu aç fikir al sonra alışveriş yap. Bir türlü kurtulamadın şu kart işlerinden.
900 tl için bursa içi bu kartdan daha iyi tamir görmemiş link atabilir misiniz varsa eğer bunu iade edip alacağım adam kabul etticevap verirseniz diyorum madem acil adam evimde diyorsunuz bi cevap verin bende size yapılması gerekeni söyleyeyim.