X570 yaparsam 2080S den vazgeçmek zorundayım ve Samsung 500GB 970 Evo M.2 alacagım.Anakartı X570 yap, SSD de M.2 olursa çok iyi bir sistem olur. RTX 2070 Super'in aşağısına düşmemeye çalış.
Monitör dahil degil 13.400TL, benim topladıgım sistem kötümü? Hazır sistem olması şart.Hocam toplam bütçenizi söyler misiniz? Bir de bütçeniz monitör dahil mi olacak yoksa monitör hariç bütçe mi olacak yazarsanız sevinirim.
Hocam bende de M.2 SSD var ve Samsung yani bende 850W Gold var bunda 700w bronze bende gigabyte var bunda İnno3d ama sizinkinde de X570 var karar veremedim.Alttaki sistemi fotodaki gibi yaparsanız 12.450 TL tutuyor. X570'li ve M.2 NvME SSD'li.
Omega 7A - Game Garaj
Amd işlemcili ve en güçlü ekran kartı modeline sahip Omega 7AN oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Inno3D bana göre sıcak çalışıyor, 2080S gibi bir ekran kartında tercihim olmazdı.Alttaki sistemi fotodaki gibi yaparsanız 12.450 TL tutuyor. X570'li ve M.2 NvME SSD'li.
Omega 7A - Game Garaj
Amd işlemcili ve en güçlü ekran kartı modeline sahip Omega 7AN oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Parça parça olsa daha iyi olurdu tabii ki. Bir de buarada ki sistem var.Inno3D bana göre sıcak çalışıyor, 2080S gibi bir ekran kartında tercihim olmazdı.