- Reaksiyon skoru
- 2,182
dahili gpu lu 4700g ile 10700k+2080s in arasinda 10fps mi variGPU işlemcinin içerisindeki dahili grafik birimi demek dostum.
Başkan en son gördüğümde Platinum değildin ben mi hatırlamıyorum, hayırlı olsun.iGPU işlemcinin içerisindeki dahili grafik birimi demek dostum.
Hayır dostum. iGPU'sunu kullandığı yerde i7 10700K'nın da kendi iGPU'sunu kullanıyor.dahili gpu lu 4700g ile 10700k+2080s in arasinda 10fps mi var
Dostum 2 Temmuz'dan beri Platinum'umBaşkan en son gördüğümde Platinum değildin ben mi hatırlamıyorum, hayırlı olsun.
Hayır dostum. iGPU'sunu kullandığı yerde i7 10700K'nın da kendi iGPU'sunu kullanıyor.
Dostum 2 Temmuz'dan beri Platinum'um.
Dostum Gold'u geçtim ben, Titanium'a gidiyorumbayağı olmuş kral neyse bize hayırlı olsun demek düşer, Gold da nasip olur sana inşallah.
Platinum Gold'dan sonram mıydı yav? Uykudan yeni kalktım kral unutmuşum sarhoş gibiyim affet. Titanium var mı?Dostum Gold'u geçtim ben, Titanium'a gidiyorum.
Titanium var tabii, ilk Titanium olan üye:Platinum Gold'dan sonram mıydı yav? Uykudan yeni kalktım kral unutmuşum sarhoş gibiyim affet. Titanium var mı?
ooo yakında bu adamı moderatör de yaparlarTitanium var tabii, ilk Titanium olan üye:
Beyfendiiii6