R7 4800h vs i7 11800h

11800 daha iyi ama kasadan kasaya değişir: senin laptop kasan güzel soğutmaya sahip değilse işlemcin frekans düşüreceği için o işlemci güçlü işlemci olmaz.

Ben arkadaşım için soruşturuyorum da markası acer nitro 5 an515-57 diye geçiyor ısınma durumu nasıl bilmiyorum
Post automatically merged:

11800 daha iyi ama kasadan kasaya değişir: senin laptop kasan güzel soğutmaya sahip değilse işlemcin frekans düşüreceği için o işlemci güçlü işlemci olmaz.
Ben arkadaşım için soruşturuyorum da markası acer nitro 5 an515-57 diye geçiyor ısınma durumu nasıl bilmiyorum

Hangisini önerirsiniz?
11800H daha iyi ancak ekran kartı, depolama birimi, ekran boyutu, ram miktarı gibi farklar ve fiyatı önemli, bu nedenle alacağınız Laptopları paylaşın ona göre detaylı yorum yapalım.

Post automatically merged:

11800h alabilirsiniz monster clevo kasa dışında sorun çıkmaz ki zaten 4800hın içinden geçer

Siz en iyisi bütçeyi söyleyin. Biz Laptop önerisi yapalım.
11800H çok daha güçlü bu arada.

Geri