Stress normal de boşta fazlaDostlar her bağlantı doğru fakat boşta 60 70 stress testine soktuğum gibi 95'e çıkıyor saniyelik neden olabilir
hocam soğutucu oturmamış olabilir normal değil boşta o sıcaklıkDostlar her bağlantı doğru fakat boşta 60 70 stress testine soktuğum gibi 95'e çıkıyor saniyelik neden olabilir
Lian Li Galahad AİO 360mmhangi model? kaç mm
Hocam bir bakacağım ama sanmıyorum öyle bir şey olduğunuhocam soğutucu oturmamış olabilir normal değil boşta o sıcaklık
Nasıl normal hocam saniyelik 95'e çıkması normal mi biraz daha tutsam saniyeler 100 110'u görecekStress normal de boşta fazla
Downclock yapar. 7950X ısınıyor 1-2 saniyede 90+ görmesi normalLian Li Galahad AİO 360mm
Hocam bir bakacağım ama sanmıyorum öyle bir şey olduğunu
Nasıl normal hocam saniyelik 95'e çıkması normal mi biraz daha tutsam saniyeler 100 110'u görecek
Normal değil hocam hiçbir fikrim yokLian Li Galahad AİO 360mm
Hocam bir bakacağım ama sanmıyorum öyle bir şey olduğunu
Nasıl normal hocam saniyelik 95'e çıkması normal mi biraz daha tutsam saniyeler 100 110'u görecek
Stress testinde 95 sabit gider. r23 sok takip et. Pompa calısmasa boşta bile kapanır pcPompa çalışmıyor olabilir mi diye düşünüyorum ama stress testine soksam kaç olmalı
Emin misiniz hocam çok değil mi?Downclock yapar. 7950X ısınıyor 1-2 saniyede 90+ görmesi normal
Stress testinde 95 sabit gider. r23 sok takip et. Pompa calısmasa boşta bile kapanır pc
Kardeşim rica etsem kasa içi fotoğraf atabilir misin
değil 13900k 7950x işlemcileri alev topu gibi hem yüksek güç tüketimine sahipler hemde çok fazla ısınıyorlar soğutmak zor ama boşta 60-70 derece fazla stress testinde normal o değerlerEmin misiniz hocam çok değil mi?