bende bugün rx 5600xt aldım nvidia dan geçtim. ama hata almaya başladım. o yüzden pc yi sıfıladımRadeon driverlarda 20.9.1 whql sertifikasını almış. Eski driveri ddu'dan tamamen nasıl silerim 20.9.1'e geçeceğim
Hocam sıfırlamaya gerek yok bende benim kart hep aynı. Driver sürümü değiştireceğim şimdi sadece ama ddu kullanmayı bilmiyorumbende bugün rx 5600xt aldım nvidia dan geçtim. ama hata almaya başladım. o yüzden PC yi sıfıladım
Ddu ile ekran karti driverini silmişmiydinbende bugün rx 5600xt aldım nvidia dan geçtim. ama hata almaya başladım. o yüzden PC yi sıfıladım
Driver silinince bir sorun olmaz değil mi? Driversiz kalıcakDDU çok kolay hocam açarsanız anlarsınız veya https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/
Sorun olmaz ama driver indirmeden oynamayın oyun.D
Driver silinince bir sorun olmaz değil mi? Driversiz kalıcak
Sanirim windows goruntu bağdastiricisini kullaniyordu ben bir kere internet olmadan format atmistim g9rüntü bozuktu driver yükleyince düzelmiştirD
Driver silinince bir sorun olmaz değil mi? Driversiz kalıcak
Sorun olmaz ama driver indirmeden oynamayın oyun.
Anladım ddu'yu indirirken hangi bölgeyi seçmeliyimSanirim windows goruntu bağdastiricisini kullaniyordu ben bir kere internet olmadan format atmistim g9rüntü bozuktu driver yükleyince düzelmiştir