Neler Yeni

Radeon Ekran Kartlarına Neden Bu Kadar Ön Yargı Var? Haklılar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamit Demir
Beyler Her yerde NVidia Best rakibi bile değil diyorlar neden bu kadar ön yargı ile yaklaşılıyor ? Haklılar mı ? Duyduklarım kadarıyla Yırtılmalar oluyor ve optimizasyonu Nvidia gibi değil diyorlar? Cidden AMD Radeon Ekran kartı konusunda denilenler kadar kötü mü ?

hamburkus

80+
Eskiden öyleydi ön yargısı olan kişi de yıllar önce amd kullanmış yeni serilerini kullanmamış insanlar :)

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,195
İsim
1
eskiden yazılımdan dolayı sıkıntıları vardı yeni serilerde yok denilecek kadar az

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa Aydemir
Beyler Her yerde NVidia Best rakibi bile değil diyorlar neden bu kadar ön yargı ile yaklaşılıyor ? Haklılar mı ? Duyduklarım kadarıyla Yırtılmalar oluyor ve optimizasyonu Nvidia gibi değil diyorlar? Cidden AMD Radeon Ekran kartı konusunda denilenler kadar kötü mü ?
eskisi kadar yok önyargı kendini iyileştirdi ucuz olduğu için tercih edilebilir fakat kafa kafaya fiyatlandırmada nvidia seçilir gene

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,640
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni serilerde nispeten az ancak hala sıkıntı yaşanabiliyor
Nvidia da app konusunda hala sıkıntılı biraz zaman geçmesi gerek düzeltilmesi adına

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burkay turgay
Dostum bak yıllardır insanlarla tartışıp duruyorum inatla AMD kartlarda bir sorun yok tek tük olmuş denk gelmiş diyip durdu herkes. Zamanında sıfır rx 570 ve 580 kartlarda wattman siyah ekran mavi ekran sorunları yaşadım. Aradan yıllar geçti elimde orta halli bir sistem var gtx960 2gb kart vardı yükseltme amaçlı kutusu bile sıfır ayarında faturalı tertemiz rx 570 Sapphire nitro+ aldım. Sürekli takılmalar droplar ani kullanım düşüşleri oluyor çözemiyorum. Zamanında sorunlu olmasına rağmen rx serisini ölümüne savunanlar şimdi onlarda kronikti xt serileri yeni kartlar kusursuz diyor ama eski hali neyse aynı sorunlar onlar içinde geçerli. Bir sürü AMD kartı geldi geçti elimden. Yeri geldi sıfır yeri geldi 2.el belki onlarca sistem. 1 tane kuzenime sıfır sistem toplamıştım bütçeden dolayı mecburen MSI armor 570 kullandım birtek onda sorun yaşamadım oda bende tektir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,640
İsim
Emre
Discord
necromancerr
eskisi kadar yok önyargı kendini iyileştirdi ucuz olduğu için tercih edilebilir fakat kafa kafaya fiyatlandırmada nvidia seçilir gene
9070xt 530 dolardan çıkıcak diye iddia var 550 dolara ise 5070 var bu iki seçenek arasında 5070 alırım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
Kafam rahat olsun dersen Nvidia alıp geçeceksin. Önyargı değil haklılar da.

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burkay turgay
Kafam rahat olsun dersen Nvidia alıp geçeceksin. Önyargı değil haklılar da.
Kesinlikle kalıyorum. Arkadaş milattan kalma gtx960 sistemi rx570e yükselttim ciddi bir güç farkı var arada ancak sistem rezil çalışıyor. Hiçbir hata arıza yok kararsız dengesiz ani ekran kartı kullanımı 0 a düşmeler. AMD ekran kartına asla para vermem yıllardır fikrim bu yöndeydi son bir şans verdim çünkü aşırı temiz bulduğum 570 ama yok yine düzgün değil yine düzgün değil.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,852
İsim
Selim
NVidia pazar oranı %80lerde bu global istatistik yeterli bir sebep 👍 gelişmiş ülkelerde bir asgari ücrete 4090 5090 serisini alabilirsiniz ki yan üst düzey yan ekipmanları söylemiyorum bile ama Türkiye gibi ülkeler de bu imkansız sadece gelişmiş anakart ve işlemciye aylarca hiç harcamadan para biriktirip almanız gerekiyor ki daha bunun ekran kartı ve kasası ram cart curt derken liste uzayıp gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom