Radeon Software Host Application CPU Kullanımı

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,266
Düne kadar böyle bir şey yoktu ama görev yöneticisini açtım AMD nin uygulaması %20 cpu kullanıyor oyunlada beraber %100 cpuya çıkıyor bir kaç çözüm buldum yapmayı denedim ama olmadı videolardaki radeon relive klasörünü oluşturup kapatıp açma gibi ama o dosya bende var silip yaptım ama düzelmedi vs ne yapmalıyım uygulamayı kapatabilirim tabi ki ama önceden böyle bir şey yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım edebilecek yok mu

Ekler

• unknown.webp
    unknown.webp
    9.2 KB · Hit: 215
Son düzenleme:
Boşta ekran kartı kullanımı beni miningden kıllandırdı açıkcası. Sağlam bir virüs uygulaması bilgisayarı temizleyip,yeniden başlatıp dener misin.
Malwarebytes

Boşta ekran kartı kullanımı beni miningden kıllandırdı açıkcası. Sağlam bir virüs uygulaması bilgisayarı temizleyip,yeniden başlatıp dener misin.
Malwarebytes
Mining dediğin bitcoin miningi gibi bir şey mi itopyadan hazır sistem aldım eğer ondan bahsediyorsan sanmam

Kurduğun program,indirdiğin dosyalardan bulaşmış olabilir. Malwarebytes ile tara bence,hala devam ederse en azından o aradan çıkar.
1591719695633.webp

dostum herhangi bir fazladan ekran kartı kullanımı gözükmüyor ama indirdiğim saçma herhangi bir programda yok radeonu kapatarak çözdüm problemi ama neden böyle bir şey oldu onu anlamadım

Alıntıyı görüntüle
dostum herhangi bir fazladan ekran kartı kullanımı gözükmüyor ama indirdiğim saçma herhangi bir programda yok radeonu kapatarak çözdüm problemi ama neden böyle bir şey oldu onu anlamadım
Radeon host ekran kartı driverinın programı dostum. Bence bilgisayarını bir yeniden başlat. Yeniden başlatmadan önce de "Görev Yöneticisi -> Başlangıç"da aktif mi kontrol et,aktifse devre dışı yap. Yeniden başlatmadan sonra da gelirse mining virüsü.
Bak mesela aynı değerin bende ki değerleri:
NudEAw.png

Radeon host ekran kartı driverinın programı dostum. Bence bilgisayarını bir yeniden başlat. Yeniden başlatmadan önce de "Görev Yöneticisi -> Başlangıç"da aktif mi kontrol et,aktifse devre dışı yap. Yeniden başlatmadan sonra da gelirse mining virüsü.
başlangıçta radeon programı ile ilgili bir şey yok mining virüsü varsa nasıl silebilirim silinmesi zor bir virüs mü

Temiz görünüyor,benim tezim de çürümüş oldu. Aklıma gelen bir fikir yok dostum,internette aynı sorunu olan birinin linkini vereyim umarım işe yarar. LİNK
radeonu kapatıp çözmüş oldum dostum durumu ama neden böyle oldu onu anlamadım

Dostum 20.5.2 kullanıyordum 20.4.2 yükledim düzeldi teşekkürler sürümle alakalıymış sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1591727220267.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri