Rahat oyuncu koltuğu önerisi

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Bütçe
10000
Rahat bir koltuk almak istiyorum genelde film izlerim oyun oynarım ondan geriye falan gitmesi önemli 187 90 kilom var normalde ne önerirsiniz hawk almayı düşünüyordum normalde zio falanda varmış hangisi daha iyi sizce?

Hocam en iyisi gidip denemen olur. Hawk future veya xdrive fırtına önerebilirim ama boy kiloya gore

Rahat bir koltuk almak istiyorum genelde film izlerim oyun oynarım ondan geriye falan gitmesi önemli 187 90 kilom var normalde ne önerirsiniz hawk almayı düşünüyordum normalde zio falanda varmış hangisi daha iyi sizce?
Xdrive çok şikayeti var sorun çıkartır illa ama teknik desteği iyi, yardımcı oluyorlar. Hawk öneririm bende. Zio öneriyordum normalde şimdi biraz araştırdım millet sevmemiş.

Xdrive çok şikayeti var sorun çıkartır illa ama teknik desteği iyi, yardımcı oluyorlar. Hawk öneririm bende. Zio öneriyordum normalde şimdi biraz araştırdım millet sevmemiş.
valla herkes başka bir markayı kötülüyor biri xdrive beğenmiyor diğeri hawk diğeri zioyu beğenmiyor bu işten çıkılmaz xdrive anka aldım geçtim

Bana bugün Exvega andromeda gelecek bayramdan önce sipariş vermiştim 9k bandına düşmüş yine exvegayı önerende çok istersen ürün gelsin kurayım ilk incelemelerimi paylaşabilirim

Geri