Harun Sinanoğlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Oyun normalde 60GB değil mi? Epic Games üzerinden indirmeye kalkınca 85 GB olduğunu söylüyor
105 gb oldu gta5Herhalde güncellemeler'den dolayı öyle olabilir gta 5 mesela ben 60 70 sanıyordum 94 gb gibi bir şey çıktı.
epic gamesten indir sonradan uplay dan 50 gb daha indiriyorOyun normalde 60GB değil mi? Epic Games üzerinden indirmeye kalkınca 85 GB olduğunu söylüyor
Şu an R6ya sahip kişiler 60GB olduğunu söylüyor.Herhalde güncellemeler'den dolayı öyle olabilir gta 5 mesela ben 60 70 sanıyordum 94 gb gibi bir şey çıktı.
Cümleyi anlaşılır yazar mısınız anlamadım?epic gamesten indir sonradan uplay dan 50 gb daha indiriyor![]()
Ben 87 indirdimOyun normalde 60GB değil mi? Epic Games üzerinden indirmeye kalkınca 85 GB olduğunu söylüyor
ben epic games ten indirdim ilk 60 indirdi sonra uplay hesabımı bağladım oradan da 50 gb indirdiŞu an R6ya sahip kişiler 60GB olduğunu söylüyor.
Post automatically merged:
Cümleyi anlaşılır yazar mısınız anlamadım?
Hocam Yeni Güncellemeyle Oyunun Boyutu 60 Gb Olarak Gösteriyor 55 İndirdim BenOyun normalde 60GB değil mi? Epic Games üzerinden indirmeye kalkınca 85 GB olduğunu söylüyor
sonra ubisoft bağlayınca online oynamak için 50 gb indirmedimi? bende indirdiHocam Yeni Güncellemeyle Oyunun Boyutu 60 Gb Olarak Gösteriyor 55 İndirdim Ben
Alıntıyı görüntüle
Hocam tam bunu sorucaktım ben steamden aldım 57gb görünüyor daha inmedi ekstra inmiyor mu 50gb dahaHocam Yeni Güncellemeyle Oyunun Boyutu 60 Gb Olarak Gösteriyor 55 İndirdim Ben
Alıntıyı görüntüle
Ben Epic Gamesten aldım 85 gösteriyor. Kafayı yiyeceğim.Hocam Yeni Güncellemeyle Oyunun Boyutu 60 Gb Olarak Gösteriyor 55 İndirdim Ben
Alıntıyı görüntüle
Ben oyunu önceden indirdim 77gb sonra 50gb güncelleme yaptım kabul etmedi bende oyunu tümden silip tekrar yüklediğimde 50 gb indirdi sadecesonra ubisoft bağlayınca online oynamak için 50 gb indirmedimi? bende indirdi
Ben oyunu önceden indirdimsonra ubisoft bağlayınca online oynamak için 50 gb indirmedimi? bende indirdi
Ben oyunu önceden indirdim 77gb sonra 50gb güncelleme yaptım kabul etmedi bende oyunu tümden silip tekrar yüklediğimde 50 gb indirdi sadece