Neler Yeni

Rainbow six siege alınır mı?

Okeal

80+
Reaksiyon skoru
2
Rainbow six siege alınır mı? Geç mi kaldım? Alışma süreci kaç saat olur? Önerileriniz neler yazar mısınız.

Öncelikle bilgisayarının özelliklerinin uyup uymadığını kontrol etmelisin, daha sonrasında satın alıp almamak sana kalmış.

Bilgisayar özelliklerin iyiyse alınabilir

Alınır brom geç falan kalmadın. Kendi seviyendeki oyuncular ile paşa paşa oynarsın.

Oyun tarzını seviyorsan alabilirsin tabi ki sürekli kendini geliştiren bir oyun ancak fazla oynamayacaksan tavsiye etmem çünkü sürekli büyük güncellemeler gelen bir oyun tam oyuna hevesle açacağın sırada laps diye 20 gb güncelleme geliyor kalıyorsun öyle

Deluxe edition 45 tl idi Steamde hala oylemidir bilmiyorum.

baba gibi oyun alınır da alınır.

İndirimdeyken aldım optimizasyonu çok iyi bir oyun sitemim kötü olduğu için diyorum. Cs-go paladins fps shooter oyunlarını seviyorsan indirimde sepete ekle derim.

Rainbow six siege alınır mı? Geç mi kaldım? Alışma süreci kaç saat olur? Önerileriniz neler yazar mısınız.
Para kazancak bir şey değilki zevke bakar geç kalmayla alakası yok sistemin destekliyorsa iyiyse alınır neden alınmasın.

45 Tl deluxe edition aldım. İyi ki almışım taktiksel güzel oyun vakit geçirmeye değer grafikleri de çok güzel.

Geri